Mihai Razvan Ungureanu, despre stenogramele PNL: Un reflex securistic

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 22:23
4740 citiri
Mihai Razvan Ungureanu, despre stenogramele PNL: Un reflex securistic
Foto: Facebook/Mihai Razvan Ungureanu

Mihai Razvan Ungureanu, consilier al lui Klaus Iohannis, a comentat, miercuri seara, stenogramele care pun intr-o lumina nu tocmai buna PNL.

"Celebrele stenograme - daca un lucru imi repugna profund este genul acesta mizer de a scoate in strada lucrurile care de obicei se trateaza barbateste in casa, este un reflex securistic care nu suna bine in Romania.

Pentru un amator de cancan, sa afle ca exista frustrari, nemultumiri, poate suna spectaculos, dar nu aduce nimic Romaniei, niciun leu in plus in buzunar, arata doar ca exita niste framantari", a declarat Mihai Razvan Ungureanu la Realitatea TV.

PNL se clatina tot mai mult: Stenograme din ultima sedinta a liberalilor - acuze si reprosuri de ambele parti (Video)

Fostul premier a explicat ca el vede partea plina a paharului, si anume ca este un partid viu, nu unul mort.

"E un partid viu, care in interior transpira emotie. Fuziunea a doua partide, sigur, se incheaga in timp, nu se poate de pe o luna pe alta, e un partid in care exista un numar de asteptaricare vor capata o forma la un moment dat si acel context este preluarea guvernarii (...)

Ce-am vazut in presa reprezinta o discutie in interior despre chirurgi care spun despre bolnavul de pe masa de pe operatie ca trebuie un medicament sau o procedura. Nu este o lupta intre chirurgi. Nu se cearta niste oameni, toti asteapta sa gaseasca solutia cea mai buna, cu suparari daca este cazul", a punctat Mihai Razvan Ungureanu.

Intr-un material publicat, sambata, de Stiri pe Surse, apare inregistrarea unei discutii la varf dintre vechii liberali care s-ar pregati sa scape de colegii din fostul PDL.

Apoi, Teodor Atanasiu a sustinut luni ca a fost primul care a propus fuziunea dintre PNL si PDL si ca declaratiile sale au fost scoase din context. Mai mult, a dat asigurari ca in cazul in care PNL ajunge la guvernare Catalin Predoiu va fi numit premier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Razvan Ungureanu stenograme PNL, #stenograme PNL , #stiri Mihai Razvan Ungureanu