MRU a discutat cu italienii despre situatia politica din Romania

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 16:43
1348 citiri
MRU a discutat cu italienii despre situatia politica din Romania

Presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu a efectuat marti o vizita in Italia, unde s-a intalnit cu cardinalul Giovanni Battista Re si liderul Partidului Il Popolo della Liberta, Claudio Scajola care "au salutat ideea constituirii unei aliante de dreapta ca alternativa la ofensiva stangii".

"Situatia romanilor stabiliti in Italia, precum si ultimele evolutii din politica si economia romaneasca au fost cateva dintre temele discutate ieri, la Vatican, de catre presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu, si cardinalul Giovanni Battista Re, Prefect Emeritus al Congregatiei de Episcopi. Inaltul Prelat a observat stransa legatura dintre principiile promovate de Forta Civica si nevoile cetatenilor romani de pretutindeni si a facut referire la valori precum familia si traditia crestina, impartasite deopotriva de catre Vatican si Forta Civica", se arata intr-un comunicat.

"Principiile Initiativei Civice, al carei motor electoral a devenit Partidul Forta Civica, conduc spre reinnoirea clasei politice prin promovarea unei alte generatii, mai onesta, mai competenta si cu solutii reale pentru Romania", a declarat Ungureanu in cadrul intalnirii cu inaltul prelat italian.

"In contextul ultimelor evolutii de pe scena politica romaneasca, cardinalul Giovanni Re si Mihai-Razvan Ungureanu au comentat oportunitatea aparitiei unei aliante de centru-dreapta ca alternativa la actuala guvernare, in perspectiva unui succes electoral pe 9 decembrie 2012, Eminenta Sa primind foarte bine ideea constituirii aliantei ca viitor politic pentru Romania", se mai arata in comunicatul citat.

Conform sursei citate, "tot ieri, la Roma, Mihai-Razvan Ungureanu a avut o intrevedere cu Claudio Scajola, deputat si membru marcant al partidului Polo della Liberta, precum si cu alti reprezentanti de centru-dreapta ai Parlamentului italian, care au salutat ideea constituirii unei aliante de dreapta ca alternativa la ofensiva stangii".

Presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu, a fost insotit la Roma de Ion Bazac, vicepresedintele Fortei Civice, urmand ca, in perioada urmatoare, liderii Fortei Civice sa aiba o serie de alte intalniri cu lideri din Germania, Austria, Franta si Belgia, ca parte a demersului de aderare a partidului la PPE.

Citeste si:
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
Cine încă mai speră că șeful statului are un plan bine pregătit și se așteaptă ca, la momentul oportun, cu ajutorul baghetei magice, acesta să scoată iepurele din joben, nu face decât...
Traseism, la rang de artă. Mai mulți primari care au trădat PSD se reîntorc în partid „sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor”
Traseism, la rang de artă. Mai mulți primari care au trădat PSD se reîntorc în partid „sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor”
Patru primari din Giurgiu, plecați din PSD pentru a candida din partea PNL, se reîntorc în PSD spunând că sunt „sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor”....
Comentarii
tr2006
rank 5
mereuta de carton, esti o dezamagire imensa!