MRU: Exista politicieni care au in spate carti neplagiate

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 20:29
3283 citiri
MRU: Exista politicieni care au in spate carti neplagiate

Mihai Razvan Ungureanu, pesedinte al partidului Forta Civica, a afirmat ca este nevoie de regandirea mentalitatii politice si de extragerea mediocritatii din politica, existand si politicieni care au in spate carti neplagiate.

"Politica trebuie privita ca o profesie careia ii dedici toata energia, e nevoie de regandirea unei mentalitati politice, de extragerea mediocritatii din politica. Politica nu este o scuza pentru mediocritate. Sunt oameni in politici care au in spate carti neplagiate, cu un parcurs profesional exceptional", a declarat Ungureanu, sambata seara, la B1TV, in contextul unei discutii cu privire la parcursul profesional pe care politicienii romani ar trebui sa il parcurga.

Alianta Romania Dreapta, formata din PDL, PNTCD si Forta Civica s-a lansat oficial, sambata, la Palatul Parlamentului.

ARD s-a lansat oficial: USL vrea razboi, razboi va avea! (Video)

Intrebat daca evenimentul nu a fost suficient mediatizat, Ungureanu a precizat ca acesta a fost umbrit de scandalul legat de privatizarea combinatului Oltchim.

"Anuntarea datei si evenimentul in sine, echipa de comunicare si-a facut treaba. In fata unui eveniment care a devenit atat de monden, absurd totodata, o initiativa de genul ARD pare ca paleste", a spus Ungureanu.

Fostul premier nu a confirmat eventuala sa candidatura la Arad pentru alegerile parlamentare, insa a precizat a primit invitatii din partea multor judete ale tarii.

"Sunt in egala masura deschis pentru orice punct din Romania unde se poate lua in considerare o candidatura a mea", a spus Ungureanu.

In cazul in care va obtine un loc in parlament, presedintele Fortei Civice a mentionat ca va sustine referendumul din 2009 privind reducerea numarului parlamentarilor, sustinand ca "este nevoie de un nou text constitutional care sa fie ferit de echivoc".

Citește și:
Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează
Cele trei nume luate în considerare PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează
Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu se gândește să candideze la alegerile prezidențiale din 2024, însă nu a exclus alte trei nume care se vehiculează a fi reprezentantul...
Cine este președintele filialei din România a Fratelli d’Italia, formațiunea care a câștigat alegerile din Italia
Cine este președintele filialei din România a Fratelli d’Italia, formațiunea care a câștigat alegerile din Italia
Fratelli d’Italia, partidul care a câștigat cele mai recente alegeri parlamentare din Italia, are din 2020 o filială și în România, condusă de către Alessandro Console, un om de afaceri...