Ungureanu: L-am sunat pe Ponta dar nu mi-a raspuns

Miercuri, 18 Aprilie 2012, ora 21:40
3034 citiri
Ungureanu: L-am sunat pe Ponta dar nu mi-a raspuns
Foto: B1TV

Prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu a spus ca l-a sunat, marti seara, Victor Ponta, in legatura cu vizita presedintelui Consiliului Uniunii Europene, Herman van Rompuy, insa presedintele PSD nu i-a raspuns la telefon.

"Am incercat si aseara sa dau de domnia sa, dar nu am reusit, era la o emisiune. L-am cautat pentru ca, pe 25 aprilie, cand se implinesc sapte ani de la Tratatul de aderare la UE, ne viziteaza un oaspete important, Guy van Rompuy. Va avea o intalnire cu presedintele Romaniei si am speranta ca va merge in Parlamentul Romaniei sa se adreseze parlamentarilor pe teme europene. Acesta este motivul pentru care l-am sunat pe dl Ponta, pentru ca este momentul ca Puterea si Opozitia sa se regaseasca acolo", a specificat Ungureanu.

Premierul ar fi dorit ca Opozitia sa fie prezenta in Plen, alaturi de Putere, pentru a asista la discursul oficialului european in fata Parlamentului Romaniei.

Premierul si-a mai exprimat regretul ca nu apuca sa comunice suficient cu liderii partidelor politice.

"Lucrurile sunt simple, iar problema este la mine. Nu apuc eu sa vorbesc la telefon cu liderii de partid, atat cat mi-as dori. Nu am nicio restrictie, am tot interesul ca pe teme de respiratie nationala sa existe dezbatere politica de ambele parti", a mai spus seful Guvernului.

De asemenea, Mihai Razvan Ungureanu a marturisit ca nu are nimic impotriva unei intalniri in direct cu presedintele PNL, Crin Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Ungureanu sunat Ponta, #Ungureanu Ponta vizita Herman van Rompuy , #stiri Mihai Razvan Ungureanu