Ungureanu: Voi porni o initiativa de centru-dreapta. O asociatie, nu un partid

Luni, 28 Mai 2012, ora 22:13
7329 citiri
Ungureanu: Voi porni o initiativa de centru-dreapta. O asociatie, nu un partid
Foto: B1 TV

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a vorbit luni despre planurile sale, dezvaluind faptul ca nu pune la cale nasterea unui partid, ci a unui ONG, Initiativa civica de centru dreapta.

"Voi porni o initiativa de centru-dreapta. O asociatie, nu un partid", a declarat Ungureanu, la postul TV B1.

"In momentul de fata, intre PDL si mine exista un parteneriat - e partidul care m-a sustinut la guvernare, pe care il cunosc si cu bune si cu defectele sale", a spus fostul premier, precizand ca se gandeste sa iasa din PNL, el fiind membru autosuspendat al acestui partid.

Ungureanu a facut cunoscuta si o adresa de mail la care asteapta idei, feedback-ul votantilor de dreapta: mru.dreapta@gmail.com.

"Este clar ca e nevoie de a retrezi interesul celor care fac parte din centru dreapta pentru o noua interventie de incredere - sa nu lase sa vorbeasca o minoritate, ceea ce nu e sanatos pentru soarta tarii", a spus fost sef al Guvernului.

Initiativa sa se vrea un raspuns la "nevoia de regrupare a dreptei in jurul catorva principii si a unei platforme".

Ungureanu a tinut sa mentioneze ca "dreapta e deschisa si celor care sunt cu adevarat liberali", referindu-se aici la PNL, pe al carui lider insa nu l-a crutat, criticandu-i desele atacuri la persoana, in speta la propria persoana, un demers ce denota "lipsa de cultura politica", cea din urma arma.

MRU: Caderea guvernului, un act de tradare. Migratia PDL-istilor, un puci parlamentar

"Omul de Neanderthal, care da cu bata, nu are ce cauta pe scena politica"

De altfel, in viziunea lui Ungureanu "omul de Neanderthal, care da cu bata, nu are ce cauta pe scena politica".

"Democratia nu inseamna injuratura" a mai spus Ungureanu, criticand discursul lui Crin Antonescu. "Daca vrem o critica de competenta, macar vino in Parlament - macar pentru ca esti platit!", i-a transmis Ungureanu liderului PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum a reacționat Diana Șoșoacă atunci când un carabinier i-a cerut să oprească live-ul
Cum a reacționat Diana Șoșoacă atunci când un carabinier i-a cerut să oprească live-ul
Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă este tot timpul pregătită să înregistreze cu telefonul ei și să facă un live. Așa s-a întâmplat și cu ocazia vizitei pe care Diana Șoșoacă a...
Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: "A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București"
Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: "A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București"
Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, a vorbit, sâmbătă seara, pe tema candidatului pe care PNL îl va propune pentru Primăria Capitalei. Acesta a dat exemple de primari apreciați, în...
#Mihai Razvan Ungureanu formatiune politica, #MRU ONG, #Initiativa civica de centru dreapta, #MRU PDL, #MRU Crin Antonescu , #stiri Mihai Razvan Ungureanu