Cat castiga un sofer de la Ministerul Muncii?

Luni, 31 Mai 2010, ora 19:56
3930 citiri
Cat castiga un sofer de la Ministerul Muncii?
Foto: http://lupushor.files.wordpress.com

Soferii care sunt angajati la Ministerul Muncii castiga mai bine decat expertii sau directorii, avand salarii de chiar si pana la 4.000 de lei pe luna.

Cel mai mare salariu de baza al unui sofer este de 4.050 de lei, iar restul castiga cu ajutorul sporurilor un venit net de 2.795 de lei, se arata luni intr-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Muncii .

Tot la acest minister cel mai bine platit este un manager public din Compartimentul de programare si evaluare program, care are un venit lunar net de 8.097 de lei (1.950 euro) in aprilie. Asta in timp ce un expert in Managementul Informatiei a primit in aceeasi luna doar 728 de lei (175 euro).

In acelasi timp, un director general de la compartimentul sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane a incasat in aprilie un venit de 3.691 de lei, iar un expert la compartimentul dialog social 1.361 de lei.

Salariul ministrului Muncii, Mihai Seitan, care este de 5.361 de lei (1.280 euro) pe luna, este depasit doar de cinci angajati.

Un singur consilier din cei 8 castiga lunar 6.066 de lei (1.450 euro), din care salariul de baza reprezinta doar 2.200 de lei (528 euro).

Un consilier in cadrul Serviciului UIP (Unitatea de Implementare Phare) are un venit de 7.821 de lei (1.880 euro), cu un salariu fix apropiat de aceasta suma - 7.397 de lei.

Secretarul general al Ministerului primeste lunar 7.504 de lei (adica 1.800 euro), din care doar jumatate reprezinta venituri fixe, restul reprezentand "alte drepturi salariale".

Un alt consilier din Compartimentul pentru Afaceri Europene (DAE) primeste 6.153 de lei (1.750 euro). Un alt salariu apropiat de cel al ministrului este obtinut de un director din Directia Politici Publice si Comunicare care primeste 5.125 de lei (1.230 euro).

Cele mai mici salarii din Ministerul Muncii sunt obtinute de referenti si experti, acestea variind intre 728 si 900 de lei.

I.U.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#salarii Ministerul Muncii, #salariu mare sofer Seitan , #ministrul Muncii