PSD a depus o motiune simpla impotriva "tsunamiului" Seitan

Marti, 16 Martie 2010, ora 16:35
1349 citiri
PSD a depus o motiune simpla impotriva "tsunamiului" Seitan

PSD a depus marti o motiune simpla impotriva ministrului Muncii, Mihai Seitan, pentru modul in care administreaza problemele romanilor.

Motiunea se intituleaza, astfel, sugestiv "Seitan - un tsunami PD-L care inghite salariile, pensiile si locurile de munca ale romanilor", informeaza Antena3.

"Doamna presedinta, stimati colegi, in conformitate cu prevederile Constitutiei si ale Regulamentului Camerei Deputatilor, dati-mi voie sa depun in numele grupului parlamentar al PSD si al PC motiunea simpla la adresa ministrului Muncii si protectiei Sociale, domnului Seitan, motiunea cu tema 'Seitan - un tsunami PD-L care inghite salariile, pensiile si locurile de munca ale romanilor!' Va multumesc", a anuntat Valeriu Zgonea.

PSD ia in calcul initierea unei motiuni simple si impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, pentru disponibilizarile din CFR cauzate de "interese obscure".

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat inca de la inceput lunii martie ca partidul pe care il conduce va depune aceasta motiune.

"Cele doua grupuri parlamentare au primit din partea CEx mandatul pentru a declansa procedurile pentru o motiune pe tema activitatii ministrului Muncii si Protectiei Sociale si de asemenea pentru toate celelalte domenii de activitate unde este necesar acest lucru", a precizat atunci liderul social democrat.

La sfarsitul lunii februarie, Ponta anunta ca PSD va cere demisia ministrilor Munci, Mihai Seitan, si al Finantelor, Sebastian Vladescu, pentru declaratiile lor privind anularea alocatiilor pentru copii si, respectiv, impozitarea tuturor pensiilor.

"Avem o hartie de turnesol pe care o vom folosi luni: vom cere demisia si vom face motiuni simple impotriva ministrului Vladescu si impotriva ministrului Seitan si atunci o sa se vada cine e la putere si cine e in Opozitie. Un test mai clar decat asta nu cred ca se poate", declara Ponta la postul national de televiziune.

A.S.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....