Pagina de Facebook a lui Mihai Șora este actualizată zilnic, însă pierde din urmăritori: "Acum am certitudinea că nu scrie domnia sa"

Sambata, 04 Martie 2023, ora 12:03
5904 citiri
Pagina de Facebook a lui Mihai Șora este actualizată zilnic, însă pierde din urmăritori: "Acum am certitudinea că nu scrie domnia sa"
Filosoful a murit la vârsta de 106 ani FOTO Facebook/ Mihai Șora

Mihai Șora a fost înmormântat pe 28 februarie, iar slujba a fost marcată de un moment tensionat. Fiul filosofului, Tom Șora, stabilit în Germania, a cerut să ia și el cuvântul, afirmând că are de spus „niște lucruri care trebuie spuse”.

Acesta a susținut că a aflat despre moartea tatălui său „cu totul întâmplător” și a acuzat că relația lui Mihai Șora cu copiii lui „a fost sistematic împiedicată în ultimii zece ani”.

Pagina de Facebook a filosofului este actualizată în continuare, zilnic, însă unii nu mai vor să o urmărească.

Printre cei care au anunțat această intenție este sociologul Gelu Duminică.

"Am decis să nu mai urmăresc o pagină de Facebook a unui filozof care numai ce a făcut Marea Trecere.

Pentru simplul motiv că acum am certitudinea că nu scrie domnia să și nu vreau să păcătuiesc nici măcar cu gândul față de cea care întreține acea pagină...", a scris Gelu Duminică pe Facebook.

"Exact asta am făcut și eu"

În comentarii, mai multe persoane confirmă că au procedat la fel.

"Era evident de ceva timp că nu el scria pe acea pagină, sau că cele exprimate îi aparțineau."

"Exact asta am făcut și eu."

"Sigur nu este un profil personal acolo al unei persoane care a decedat, deci contul ar trebui închis pe procedura de la Facebook?"

"Exact. Te-ai dus, ia și pagină cu tine. Nu mi se pare ok. Și eu am făcut la fel. Unlike."

"Doar cine nu voia nu ştia"

"Să presupunem că nu le scria maestrul, eu o voi urmări în continuare fiindcă absolut toate textele erau gândite de domnia să în stilul său inconfundabil."

"Se ştia de câțiva ani asta. Doar cine nu voia nu ştia."

"Eu sunt blocată, fără să fi scris vreodată. Însă dna a precizat, când dl încă era în viață, că l-a blocat pe x pe pagină domnului, dânsa personal. Deci..."

"Și eu m-am întrebat mereu dacă scria chiar el sau dacă gândea el cele scrise."

"Dacă l-ați urmărit vorbind în ultimii ani, ați recunoaște stilul lui în acele texte. E clar că nu le scria el, dar la fel de clar e că el le gândea."

"Cam târziu. Pagina cu pricina este vector de promovare bazat pe un brand care s-a edificat în primul rând pe longevitatea unui om controversat."

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Imaginile compromițătoare i-au fost fatale lui Vali Vijelie. Decizia soției, după 28 de ani: ”Fiecare își vede de viața lui” FOTO
Imaginile compromițătoare i-au fost fatale lui Vali Vijelie. Decizia soției, după 28 de ani: ”Fiecare își vede de viața lui” FOTO
Manelistul Vali Vijelie (53 de ani) traversează o perioadă dificilă în viața personală, după ce a fost surprins cu un gest compromițător în compania unei alte femei. Conform Cancan.ro,...
#Mihai Sora Facebook, #urmaritori, #renuntare, #postari Facebook, #autor, #sotie , #stiri Mihai Sora