Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mihai Șora împlinește astăzi 105 ani. Ultima postare de pe Facebook a filozofului

Duminica, 07 Noiembrie 2021, ora 10:21
7214 citiri
Mihai Șora împlinește astăzi 105 ani. Ultima postare de pe Facebook a filozofului
Mihai Șora împlinește în 7 noiembrie 2021 vârsta de 105 ani FOTO Facebook/Mihai Șora

Filozoful Mihai Șora împlinește duminică, 7 noiembrie, 105 ani, fiind unul dintre cei mai vârstnici români. În luna iunie 2021, Mihai Șora a intrat în top 50 cei mai bătrâni oameni din lume.

„Sunt momente când cuvintele parcă nu mai au sens pentru că sunt întrecute de intensitatea emoției. Un astfel de moment trăim acum, la 105 ani împliniți astăzi de domnul Mihai Șora! Ce bucurie să trăim emoția Mihai Șora! Mulțumesc domnule Șora pentru lecția de prețuire a ”nimicurilor” profunde ale vieții și ale lumii! Pentru puterea de a crea împotriva a tot ce se împotrivește creației! Pentru puterea de a iubi împotriva a tot ce se împotrivește iubirii! La mulți ani!”, a scris jurnalista TVR Marilena Rotaru, pe Facebook.

Sâmbătă, cu o zi înainte de a împlini 105 ani, Mihai Șora a postat pe Facebook o imagine cu statuia lui George Enescu, cerându-le copiilor să nu mai lipească gumă de mestecat pe monument.

„Dragi prieteni, tocmai am trecut pe la Domnul Enescu să-l salut și să-i dau vești din țara noastră. M-a rugat să le transmit celor mici să fie buni și să nu-i mai lipească etichete pe fotoliu, nici gumă de mestecat pe haine sau în păr. Iar porumbeii să binevoiască să-și caute o toaletă în altă parte. Zi senină tuturor”, a scris Mihai Șora, pe Facebook.

În iunie, Mihai Șora anunța că a intrat în topul celor mai vârstnici oameni din lume. „Scrie domnul Sebastian: „Ați ajuns în top 50 în 𝘭𝘪𝘴𝘵 𝘰𝘧 𝘭𝘪𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘤𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯𝘢𝘳𝘪𝘢𝘯𝘴, în speță pe locul 49.“

(urmează inimioare). M-am dus iute să verific (știut fiind că nu tot ce zboară pe internet se mănâncă). Și, da, se pare că urc în clasament (condoleanțe familiilor îndoliate), iar japonezii sunt redutabili. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră. P.S. Anii de război ar trebui să conteze triplu”, scria Șora, în luna iunie.

Kievul a suspendat serviciile consulare pentru ucrainenii din străinătate apți de luptă. ”Există un război în țara noastră”
Kievul a suspendat serviciile consulare pentru ucrainenii din străinătate apți de luptă. ”Există un război în țara noastră”
Furnizarea de servicii consulare bărbaților ucraineni din străinătate va fi suspendată, conform declarațiilor ministrului Afacerilor Externe de la Kiev, Dmitro Kuleba. În curând vor fi...
Când ești cu adevărat bătrân? Aceste răspunsuri te vor uimi
Când ești cu adevărat bătrân? Aceste răspunsuri te vor uimi
Care este vârstă la care poți fi considerat bătrân? Un experiment social a arătat că, cu cât o persoană este mai tânără, cu atât va considera că bătrânețea este la o vârstă mai...
#Mihai Sora, #varsta, #longevitate , #stiri Mihai Sora