Lider PDL: 1-2-3 colegi se baga in seama. Prezidentiabilul, tema draga USL

Marti, 15 Ianuarie 2013, ora 17:14
2798 citiri
Lider PDL: 1-2-3 colegi se baga in seama. Prezidentiabilul, tema draga USL

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara spune ca sunt cativa colegi care se exprima prea mult in afara partidului si deloc in interior, ceea ce nu face bine formatiunii democrat-liberale.

"Sunt 1-2-3 persoane care se baga in seama in afara partidului, asta tine si de o anumita decenta pe care ar trebui s-o arate", a spus deputatul PDL pentru Ziare.com.

Intrebat daca se refera si la Cristian Preda si Sever Voinescu, recent demisionari din pozitiile de prim-vicepresedinte, respectiv vicepresedinte, Stanisoara a raspuns: "N-as vrea sa nominalizez, dar asemenea interventii nu fac bine partidului. Anumite subiecte ar trebui discutate in interior, nimeni n-a fost impiedicat sa o faca".

Fostul ministru al Apararii a vorbit si despre tema gasirii unui candidat PDL pentru presedintia Romaniei, in 2014, aratandu-se de parere ca ar trebui mai bine ca democrat-liberalii sa faca opozitie in loc sa se ocupe de asa ceva.

"Teoretic, candidatul la presedintie poate fi oricine, poate fi si din exterior, dar avem timp sa o facem. Apropo si de acestia doi (Preda si Voinescu - n.red), si de altii, in loc sa stea cu fata spre USL, stau cu fata spre partid, uita care e adversarul.

Prezidentiabilul PDL e o tema draga USL, pentru ca vorbim despre asta in loc sa vorbim despre ce fac ei", s-a aratat de parere Stanisoara.

Mai multe figuri importante din PDL, precum Cristian Preda, Gheorghe Flutur sau Ioan Oltean au considerat ca e urgenta gasirea unui candidat al PDL pentru prezidentialele din 2014.

#Stanisoara prezidentiabil PDL, #Stanisoara PDL opozitie , #PDL