Mihai Stanisoara: Cred cu tarie intr-un parteneriat intre premier si presedinte

Duminica, 27 Martie 2011, ora 15:17

   

Mihai Stanisoara: Cred cu tarie intr-un parteneriat intre premier si presedinte
Presedintele PD-L Mehedinti, senatorul Mihai Stanisoara, a declarat, duminica, la Consiliul de coordonare judetean al formatiunii, ca el crede cu tarie intr-un parteneriat intre premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu.

"Am avut un proiect, avem si vom avea in continuare un proiect care se desfasoara in parteneriat cu presedintele tarii din 2004, un proiect al Partidului Democrat Liberal, un partid reprezentat la varf de un presedinte numit Emil Boc, deci un parteneriat intre Emil Boc si presedintele tarii in care eu unul cred cu tarie si sunt convins ca si in plan national ne va duce catre ceea ce ne-am propus, ceea ce ne propunem si astazi si anume sa ramanem cel mai important partid din Romania, sa ne mentinem la guvernare si sa reusim sa ducem la capat toate reformele pe care le-am inceput, reforme absolut necesare pentru Romania astazi", a subliniat Mihai Stanisoara.

Acesta a mai aratat ca democrat-liberalii sunt "lideri intr-o lupta politica, o lupta fara menajamente", pe care cu totii isi doresc sa o castige.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 940 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
parerea
rank 5
CRED IN PARTENERIATUL PRESEDINTELUI ROMANIEI CU POPORUL SAU
Acest popor l-a votat si nu poltrucii cu care am fost pricopsiti pe liste comune! Personal, Presedintelui pe care l-am ales ca partener, ii CER, cu toata politetea din lume, sa ofere Romaniei profesionistii pe care-i merita Romania si neamul romanesc! Locul politrucilor sa ramana in Parlament! Si acolo, vreo 150, maxim! Daca si din 15 Mai incolo, vizionez aceleasi IMPOTENTE CRASE in guvernarea Romaniei, sa nu mai astepte cineva votul meu, al familiei mele si al prietenilor mei! Vom vota orice proiect politic investit cu personalitatea D-nei Monica Macovei! NIMIC MAI PUTIN!
maxi
rank 5
ASTA E REGINA DIN VAMILE DIN MEHEDINTZI!
DE VAMESII DE AICI SI DE AIA DIN PORTUL CONSTANTZA NU S-A ATINS NIMENI!

KODRUTZA CUM APERI LEGEA!?

ITZI BATZI JOC DE IMPOZITELE NOASTRE?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor