Stanisoara: USL a adus tara intr-un Triunghi al Bermudelor

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 16:42
1629 citiri
Stanisoara: USL a adus tara intr-un Triunghi al Bermudelor

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara a acuzat sambata USL ca foloseste institutiile din subordinea Guvernului pentru "a ameninta si santaja" primarii si consilierii democrat-liberali din teritoriu, sustinand ca aceasta practica "de tip bolsevic" trebuie sa inceteze.

"USL a scazut in sondaje si unul din motivele pentru care se intampla lucrul acesta este ca romanii au vazut ceea ce au facut ei la nivel institutional cand au incercat sa confiste institutiile statului si au atacat statul de drept. Insa mai este o fata hidoasa a lor, in ceea ce priveste actiunea locala.

Descentralizatele au fost realmente confiscate politic si ele sunt folosite de catre Ponta si USL pentru a ameninta si santaja primarii si consilierii PDL din teritoriu. Trebuie sa dam un mesaj foarte clar, ca trebuie sa inceteze o asemenea practica de tip bolsevic", a spus prim-vicepresedintele PDL la Liga Alesilor Locali de la Poiana Brasov.

Mihai Stanisoara l-a asemanat pe Victor Ponta cu Pristanda din "O scrisoare pierduta" care numara steagurile, asa cum in opinia lui primul ministru si USL au numarat voturile la alegerile locale, la referendum si cum vor face si la parlamentare.

Prim vicepresedintele PDL a mentionat ca USL a adus Romania "intr-un Triunghi al Brmudelor" care este definit de "hotie, prostie si minciuna", iar rolul PDL este sa scoata tara din acest Triunghi.

"USL a adus Romania intr-un Triunghi al Bermudelor definit de hotie, prostie, minciuna din care noi suntem datori fata de familile noastre, de copii, de parinti, fata de romani sa scoatem Romania de acolo din triunghiul Bermudelor. Avem o sansa in luna decembrie pe care trebuie sa o exploatam", a conchis Mihai Stanisoara.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mihai Stanisoara PDL, #Stanisoara USL Triunghiul Bermudelor, #USL prostie hotie minciuna, #coruptie politicieni USL PDL , #PDL