Ce explicatii jenante, domnule Antonescu! (Opinii)

Joi, 07 Martie 2013, ora 18:48
5345 citiri
Ce explicatii jenante, domnule Antonescu! (Opinii)

Daca maine nimereste domnul Crin Antonescu intr-un scurtcircuit de comportament si isi omoara cu sange rece doi vecini, la proces poate spune fara sa-i tremure genunchii si vocea ca nu este nici primul, nici ultimul. Completul de judecata il va achita.

Asa ca poimaine il poate convinge Emil Boc sa se alature PNL, iar daca il vor stresa jurnalistii cu intrebari le va spune, din varful buzelor, ca sunt rautaciosi. Cum sa ceri unui politician morala si consecventa, ati bolunzit?

Mai ales daca i se face mana grebla prin ce-a mai ramas din PDL, care nu are proiect, nu are lideri, nu are zile si nici nopti, pentru o actiune sanitara, si anume sa scuture trupul tarii de putreziciunile basiste, reevaluate pana la virginitate!

N-o fi domnul Mihai Stanisoara ultima amiba din trecutul tumultos al formatiunii udriste, si nici vreun baron unsuros cu burti revarsate (e chiar un dandi!), dar sa fim seriosi, nici prea mare scofala n-a reprezentat in ecuatia portocalie. Deci ajungi sa te intrebi ce mare scofala? Deoarece nu gasesti raspunsul, bingo! Inseamna ca este!

Dar asta e mai putin important, caci daca ne dedulcim la teoria conspiratiei ne-apuca 23 august. De vreme ce s-a tras catre PNL, inseamna ca asta trebuia sa faca.

Indiferent cat de bizara ar fi diferenta dintre cugetarile domniei sale de-acum cateva luni (numai 4, semn ca era o urgenta) - "Crin Antonescu este dl. Goe, a devenit cel mai ridicol si caraghios roman" si desteptarea sa catre partidul care poate sustine politici de dreapta (oare la ce guvern se uita?), justificarile presedintelui PNL sunt de un ridicol de dictionar.

Dar nu numai atat. Ele arata ca degringolada care a cuprins spatiul public s-a incheiat. A atins limita de jos. Mintim? Pai asta fac politicienii! Lingem unde am scuipat? Pai e in fisa postului! Ii imbratisam pe cei pe care i-am spurcat in urma cu cinci minute? Pai cum ramane cu dragostea crestineasca?

Asa o mama de bataie ar merita astia, asa o functiune de compresa sociala ar avea o intamplare cu un politician prins pe strada de somerii unui combinat si umplut de cucuie, atat de vesela barfa ca unei dudui intretinute i s-a rupt ughia!

Terifiant este ca liderilor politici nu li se pare nimic in neregula sa se suceasca si-i considera rau-voitori pe cei care miros urmele facaturilor (si sunt mai ceva decat o pereche de sosete de catana!). Dar acestia sunt putini! Daca n-ar fi asa, am fi considerati o natie desteapta. Si nu este cazul.

Citeste si:
Ce s-a întâmplat cu Toby, câinele adus de Ludovic Orban la sediul PNL. „5 ani de zile a fost tratat cu omenie, asta până de curând”
Ce s-a întâmplat cu Toby, câinele adus de Ludovic Orban la sediul PNL. „5 ani de zile a fost tratat cu omenie, asta până de curând”
Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a scris pe Facebook despre câinele Toby, căruia susține că i-a găsit un adăpost la sediul PNL în urmă cu câțiva ani. Animalul ar fi primit acolo...
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Înscrisă în PSD încă de la 16 ani, deputata Oana Gianina Bulai a făcut slalom prin mai multe funcții obținute pe linie de partid, fie că au venit de la social-democrați, ori PDL, fiind...