Mihai Stanisoara demisioneaza din PNL

Marti, 01 Iulie 2014, ora 12:53
4381 citiri
Mihai Stanisoara demisioneaza din PNL

Deputatul Mihai Stanisoara si-a anuntat demisia din PNL, dupa ce in luna martie 2013 a plecat si din PDL. Fostul ministru al Apararii nu e de acord cu fuziunea dintre cele doua partide si se alatura lui Calin Popescu Tariceanu.

Impreuna cu deputatul Ion Cupa, care si-a anuntat si el plecarea din PNL, Stanisoara ar fi vrut sa treaca la PSD, dar au fost indrumati catre grupul format in jurul fostului presedinte liberal Calin Popescu Tariceanu, potrivit unor surse citate de site-ul Stiripesurse.ro.

Cand isi lanseaza Tariceanu partidul: 20 de liberali il urmeaza

"Am luat decizia de a demisiona din PNL. De fapt, mai corect ar fi sa spun ca PNL a luat hotararea de a demisiona din functia de partid care trebuie sa-i reprezinte pe cetatenii cu vederi liberale din tara noastra.

A cobori dintr-un tren care si-a schimbat ruta convenita si asumata si se indreapta catre prapastie nu inseamna nici tradare si nici oportunism. Inseamna o raportare corecta si sanatoasa la un sistem referential care a ramas neschimbat", transmite deputatul, intr-un comunicat remis presei.

Acesta sustine ca "Romania si romanii au disparut de pe agenda PNL", dar si ca "majoritatea membrilor PNL sunt astazi derutati".

"M-am alaturat cu inima deschisa echipei PNL, fara a cere niciun privilegiu, animat doar de dorinta de a-mi aduce contributia la succesul miscarii liberale. Am fost si sunt un om de dreapta. Prin toata activitatea mea publica din ultimii 15 ani am fost slujitorul devotat al principiilor economiei de piata, al liberei initiative private, al securitatii individuale si nationale, al drepturilor si libertatilor cetatenesti, al parcursului in NATO si UE al Romaniei", mai afirma Mihai Stanisoara.

Fostul ministru al Apararii a plecat din PDL si s-a inscris in PNL, in luna martie 2013, cand a primit direct o functie de vicepresedinte.

Daniel Chitoiu isi da demisia din PNL: Partidul nu mai exista, este stapanit de haos

Deputatul Daniel Chitoiu si-a anuntat luni demisia din PNL, acuzand "tradarea electoratului liberal si a membrilor" partidului la congresul desfasurat sambata. Mai multi liberali au demisionat din partid, in ultimele zile, printre ei aflandu-se si deputatul Andrei Gerea, fost ministru al Economiei.

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a declarat ca demisionarii sunt "oameni care au actionat direct in favoarea PSD si impotriva PNL", nefiind decat niste "dusmani ai partidului".

Comunicarea electorală este crucială în campania din 2024. Publică mesajul tău pe Ziare.com pentru a ajunge la milioane de români care accesează site-ul lunar. Ofertele pot fi solicitate la publicitate@ziare.com

Eveniment Quarterly Report

România se alătură demersurilor de a condamna implicarea Rusiei în procese politice și electorale din alte țări
România se alătură demersurilor de a condamna implicarea Rusiei în procese politice și electorale din alte țări
Ministerul Afacerilor Externe se alătură Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în demersul de a expune public şi a condamna încercările repetate ale Federaţiei Ruse de...
PNL a aderat la Uniunea Democrată Internațională. ”Trebuie să fim unite în apărarea liberalismului şi valorilor democratice”
PNL a aderat la Uniunea Democrată Internațională. ”Trebuie să fim unite în apărarea liberalismului şi valorilor democratice”
Partidul Naţional Liberal a aderat la Uniunea Democrată Internaţională, decizia fiind luată, în unanimitate, la Reuniunea executivă a organizaţiei care a avut loc la Washington, a anunţat,...
#Mihai Stanisoara plecare PNL, #Stanisoara demisie PNL , #PNL
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Cine-a tradat o data, va trada, cu aceeasi usurinta si nerusinare,
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Cine-a tradat o data, va trada, cu aceeasi usurinta si nerusinare,