Seful senatorilor PDL: Stanisoara n-a avut rabdare. Vad o colaborare PDL-PNL

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 15:56
2800 citiri
Seful senatorilor PDL: Stanisoara n-a avut rabdare. Vad o colaborare PDL-PNL

Liderul grupului senatorilor PDL, Cristian Radulescu, s-a declarat "consternat" de trecerea prim-vicepresedintelui democrat-liberal Mihai Stanisoara la PNL, dar spune ca, pe viitor, oricum cele doua partide ar trebui sa se alieze.

"Colegul nostru Mihai Stanisoara a binemeritat de la partid functii de varf in legislativ, in partid si in executiv, acum pretinde ca realizarea proiectelor sale de dreapta se poate face doar in PNL.

Oricum pe zona de dreapta va trebui sa existe o colaborare intre toate fortele, in special intre PNL si PDL. Imi pare rau ca domnul Stanisoara nu a avut rabdare pentru a-si vedea idealurile indeplinite in PDL. Dupa atatea privilegii care i-au fost oferite, atitudinea lui ma consterneaza", a spus Radulescu pentru Ziare.com.

Explicatia sa consta in faptul ca nici PDL, nici PNL nu pot avea suprematia absoluta pe partea de dreapta a politicii romanesti.

"Pe segmentul de dreapta al politicii romanesti, fiecare partid trebuie sa examineze cu responsabilitate daca va putea sa se impuna singur, asa ca o colaborare cu PNL, pe care am mai avut-o cu succes in forma Aliantei DA, e o posibilitate de luat in calcul", a comentat Stanisoara.

Intrebat ce parere are despre faptul ca Sorin Frunzaverde, un alt prim-vicepresedinte PDL care a trecut la PNL a anuntat, intr-o declaratie pentru Ziare.com, ca vor mai fi si alti politicieni importanti care vor face trecerea, Radulescu nu s-a aratat impresionat.

Frunzaverde(PNL): Am incurajat trecerea lui Stanisoara, vor mai fi veniri din PDL

"PDL va merge si fara Stanisoara, cum a mers si fara alte celebritati care au plecat, asa a fost si in 1999, si in 2001, si anul trecut, cu plecarea lui Sorin Frunzaverde. Partidul are vana necesara pentru a-si continua parcursul, perceptia lui e prea puternica in ochii electoratului.

Vreme de ani de zile am tot auzit de la PSD ca la inceputul sesiunii viitoare o sa plece 10-12 oameni si nu pleca niciunul. Anunturi de genul acesta nu ma cutremura", a comentat senatorul de Bucuresti.

Dezertare-surpriza din PDL

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara trece la PNL

Mihai Stanisoara era liderul deputatilor PDL si a fost ministrul Apararii in Guvernul Boc.

"Vreau sa va spun inca de la inceput ca sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta si incredere in viitor. Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurul partid care poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL.

Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca.

Intru in in PNL, asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un coleg si un partener onest, sincer, corect, loial si performant. Tin sa-i multumesc domnului presedinte Antonescu si celorlalti pentru increderea pe care mi-o acorda astazi", a spus Stanisoara.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Cristian Radulescu Mihai Stanisoara PDL, #plecare Stanisoara PDL PNL, #Radulescu Stanisoara colaborare PNL , #PNL