Stanisoara, despre plecarea la PNL: Nu sunt un om fericit, dar s-a umplut paharul

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 22:54
3890 citiri
Stanisoara, despre plecarea la PNL: Nu sunt un om fericit, dar s-a umplut paharul
Foto: Arhiva

Fostul prim-vicepresedinte al PDL, Mihai Stanisoara, a declarat ca inscrierea sa in PNL s-a facut pentru ca democrat-liberalii nu au niciun proiect de viitor. "S-a umplut paharul", a sustinut Stanisoara, precizand ca nu e "fericit".

"De mai putin de o saptamana dureaza discutiile cu PNL. Nu au fost negocieri, au fost invitatii reciproce. Nu are rost sa intru in amanunte, dar decizia nu a fost una usoara. Nu sunt neaparat un om fericit. Sunt insa linistit ca am ales o cale, dar au fost foarte importante pentru mine si lucrarile ultimului Colegiu Director si Consiliului National de Coordonare. Am indreptat lucrurile pentru mine. In aceste zile a aparut picatura care a umplut paharul. Daca lucrurile nu se indreapta in directia in care crezi, atunci nu mai esti obligat", a spus Mihai Stanisoara la Romania TV.

Blaga, despre plecarea lui Stanisoara: O tradare, indiscutabil. PDL ramane mai curat

Fostul democrat-liberal a tinut sa precizeze ca nu poate fi vorba de tradare prin inscrierea in PNL.

"Cand se spune ca tradezi ceva, o faci relativ la o cauza, la un proiect. Azi, e un adevar dureros pentru PDL, partidul nu are niciun proiect, e intr-o etapa premergatoare unei Conventii Nationale care va stabili proiectul de viitor.

Combatantii celor trei motiuni spun ca au solutii miraculoase. Nu aveam ce sa tradez. Fiind un om de dreapta si un om care a indreptat PDL spre populari. Eu am militat permanent pentru dreapta", a punctat Mihai Stanisoara.

Lui Blaga i se pare foarte fireasca o alianta cu PNL. Nu exclude o guvernare cu PSD

Proapspatul liberal a precizat ca nu au existat discutii despre o eventuala alianta intre PDL si PNL.

"Nu am avut nicio discutie cu Vasile Blaga in acest sens si cred ca a facut referire la o posibilitate de alianta pe dreapta in mod natural", a mai spus Stanisoara.

Stanisoara, in 2012: Antonescu - domnul Goe. Guvernul USL, betivul satului

El a incercat sa explice si acuzatiile dure pe car ecu numai cateva luni in urma i le aducea lui Crin Antonescu.

"Criticile fac parte din duelul spumos si foarte acid pe care il veti gasi intre diversi actori care in perioade diferite au fost in contradictie. Ceea ce s-a intamplat azi arata ca domnul Crin Antonescu a avut intelepciunea de a considera un duel politic verbal un lucru separat de fundamentul politicii", a subliniat Mihai Stanisoara.

Seful senatorilor PDL: Stanisoara n-a avut rabdare. Vad o colaborare PDL-PNL

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara a anuntat, miercuri, ca s-a inscris in PNL.

"Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurulpartidcare poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL", a spus Stanisoara.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Dreapta Unită declară război coaliției PSD-PNL după comasarea alegerilor: ”Nu îi vom lăsa să fure votul românilor”
Dreapta Unită declară război coaliției PSD-PNL după comasarea alegerilor: ”Nu îi vom lăsa să fure votul românilor”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat miercuri seară, 21 februarie, că Alianţa Dreapta Unită va contesta orice comasare a alegerilor pe toate căile legale. ”Ce vedem astăzi...
REPER după anunțul comasării alegerilor: ”Comportamentul antidemocratic” al PNL și PSD ”arată cât de disperate sunt ca să rămână conectate la banii publici”
REPER după anunțul comasării alegerilor: ”Comportamentul antidemocratic” al PNL și PSD ”arată cât de disperate sunt ca să rămână conectate la banii publici”
Partidul REPER a criticat, miercuri, 21 februarie, decizia PSD şi PNL de a comasa alegerile locale şi europarlamentare, susţinând că acest demers ar arăta "frica" liderilor celor două...