Mihai Stanisoara, vicepresedinte PDL: Liderii USL sunt de nivelul ligii secunde

Duminica, 22 Ianuarie 2012, ora 21:06
1891 citiri
Mihai Stanisoara, vicepresedinte PDL: Liderii USL sunt de nivelul ligii secunde

Vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara, lider al filialei Mehedinti, este de parere ca guvernarea PDL are mai multa legitimitate decat guvernarea PNL din 2007-2008, si ca liderii USL sunt de nivelul ligii secunde, desi ambele partide mari componente au politicieni de valoare.

"Se clameaza, de catre Opozitie, deseori, lipsa de legitimitate a guvernarii. Haideti sa ne intoarcem in 2007- 2008. Atunci liberalii aveau in Parlament nici 20% dintre parlamentari si au rezistat la guvernare, desi oficial nu aveau pe nimeni alaturi de ei.

Sigur ca, la vot, cei care votau cu ei erau cei de la PSD, dar oficial nu a existat o alianta PSD-PNL, nici macar la nivel declarativ. Deci practic ei au guvernat cu o reprezentare de nici 20% in Parlament. Noi, care acum avem o peste 50% in coalitie nu suntem legitimi, dar ei, cu mai putin de 20%, erau legitimi in 2007-2008", a declarat Stanisoara pentru Evenimentul Zilei.

In acelasi timp, mitingul Opozitiei din Bucuresti "a parut mai mult un circ de factura ieftina", si nu "i-a ajutat mai deloc ce s-a intamplat".

"Din nefericire pentru Romania, liderii USL sunt de nivelul ligii secunde din politica romaneasca prin limbaj, atitudine, comportament, aspiratii. E un paradox, deoarece in PSD si PNL chiar exista politicieni de valoare", spune senatorul pedelist.

Stanisoara mai subliniaza si o "stridenta" a liderului liberal Crin Antonescu: "In discursul pe care l-a avut, cred ca in final, presedintele PNL, Crin Antonescu, a strigat asa, ca un strigat de imbarbatare: << Luptam si pentru voi! >>. Eu cred ca a fost o chestiune instinctiva, dar reala, sincera, si care spune foarte multe. Adica luptam si pentru voi, dar in primul rand pentru noi. Care noi? E simplu de inteles, << noi, USL >> ", a incheiat vicepresedintele PDL.

#Mihai Stanisoara, #Mihai Stanisoara USL, #Mihai Stanisoara Crin Antonescu , #senator