Mihai Stanisoara (PDL): Vom continua sa sprijinim proiectele dezvoltate in Mehedinti

   

Mihai Stanisoara (PDL): Vom continua sa sprijinim proiectele dezvoltate in Mehedintiziare.com
Parlamentarul democrat-liberal Mihai Stanisoara, presedintele PDL Mehedinti, si-a aratat dezamagirea, marti, intr-o declaratie pentru AGERPRES, fata de modul in care alegatorii au tratat candidatii ARD la scrutinul din 9 decembrie, cand aceasta a inregistrat 16,50% din sufragii la Camera Deputatilor si 16,70% la Senat.

'Este un rezultat nedrept. Nu ne-am asteptat ca dupa atatea mari proiecte promovate in judet sa fim atat de mult sanctionati. In pofida acestei nedreptati vom continua sa sprijinim proiectele dezvoltate in Mehedinti', a precizat Stanisoara.

In context, liderul democrat-liberalilor mehedinteni a mai aratat ca in urma redistribuirii si stabilirii rezultatelor finale de catre BEC pentru alegerile parlamentare el a obtinut mandatul de deputat in Colegiul 1 Mehedinti cu 8.323 voturi (29,64%), iar fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Marius Balu, un mandat de senator cu 14.843 voturi (25,34%).

In Mehedinti USL a adunat pentru candidatii la Camera Deputatilor - Rodin Traicu, Viorel Palasca, Petre Daea si Marius Manolache - 58,63% din voturile exprimate, iar pentru candidatii la Senat - Serban Nicolae si Tudor Chiuariu - 60,10%.

Judetul Mehedinti s-a aflat pe locul trei pe tara in ceea ce priveste prezenta la vot cu 50,14%, dupa Teleorman si Gorj.
Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 11:16
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
S-A STINS DIN VIAEsA POLITICIANUL ION SARBULESCU
O veste trista zguduie lumea politica din Mehedinti. Fostul liberal Ion Sarbulescu s-a stins din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor