STANISOARA: "Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale va fi un castig pentru liberalismul autentic din Romania".

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 01:09
154 citiri
Deputatul liberal Mihai Stanisoara se alatura Grupului de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, initiat de Calin Popescu Tariceanu, fiind de parere ca miscarea este "un castig pentru liberalismul autentic", sustinand ca printer cei care vor adera la Grup vor fi parlamentari, alesi locali si reprezentanti ai societatii civile.

Contactat joi de informatiadeseverin.ro, Mihai Stanisoara a declarat ca a decis sa adere la Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Indentitatii Liberale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.