Mircea Diaconu (PNL), despre "racolari" tip Stanisoara: Efortul va continua

Joi, 07 Martie 2013, ora 20:49
3853 citiri
Mircea Diaconu (PNL), despre "racolari" tip Stanisoara: Efortul va continua

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu considera ca aducerea in partid a prim-vicepresedintelui PDL Mihai Stanisoara e un lucru bun si ca efortul de a aduce oameni de valoare din PDL sau de altundeva o sa continue.

"Povestea asta se traduce citind mai de departe. In 2003, inainte de infiintarea Aliantei DA, la GDS a fost o discutie pe tema fuziunii PNL-PD. Am zis "e imposibil, nu va functiona". N-a functionat.

In 2006 s-a discutat - sunt si niste martori - cum Traian Basescu stabilisera sa distruga si sa inghita PNL. Cum sa raspunzi la asa ceva? Acum PNL e obligat sa construiasca tot ce e cu putinta, venirea lui Stanisoara se inscrie in acest efort", a spus Diaconu pentru Ziare.com.

"Se prefigureaza ca in 2016 sa fie doua blocuri semnificative - unul pe stanga, altul pe dreapta, atunci vom vota ideologii. Vom mai aduce, dar nu orice oameni, si, in masura in care natural se intampla, efortul va continua. Orice om care are pricepere e binevenit", a mai adaugat actorul.

Mircea Diaconu chiar l-a laudat pe Stanisoara pentru faptul ca mereu a fost decent fata de USL, desi acesta a facut, de-a lungul timpului, o serie de declaratii dure, spunand ca "USL inseamna prostie, hotie si minciuna", ca aceasta alianta e "betivul satului" sau ca presedintele PNL, Crin Antonescu e "dictator, cel mai ridicol si caraghios roman".

"Stanisoara nu a aruncat venin (...) e alta clipa acum, e logic ca in discursul tau sa existe niste limite decente, civilizate. Stanisoara a facut niste declaratii politice la un moment dat, dar n-a atacat atat de ingrozitor", considera fostul ministru al Culturii.

Dezertare-surpriza din PDL

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara trece la PNL

Mihai Stanisoara era liderul deputatilor PDL si a fost ministrul Apararii in Guvernul Boc.

"Vreau sa va spun inca de la inceput ca sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta si incredere in viitor. Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurul partid care poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL.

Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca.

Intru in in PNL, asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un coleg si un partener onest, sincer, corect, loial si performant. Tin sa-i multumesc domnului presedinte Antonescu si celorlalti pentru increderea pe care mi-o acorda astazi", a spus Stanisoara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
Dreapta Unită cere demisia președintelui AEP Toni Greblă, după scurgerea datelor personale ale potențialilor șefi de secție: „Și-a demonstrat încă o dată incompetenţa”
Dreapta Unită cere demisia președintelui AEP Toni Greblă, după scurgerea datelor personale ale potențialilor șefi de secție: „Și-a demonstrat încă o dată incompetenţa”
Alianţa Dreapta Unită îi cere demisia preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, după publicarea datelor personale ale potenţialilor şefi de secţie de votare....
#Mircea Diaconu veniri PNL, #Mircea Diaconu Stanisoara PNL , #stiri Mihai Stanisoara