Mihai Stoica: Piturca i-a zis lui Becali ca m-ar impusca in cap

Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 23:28
3018 citiri
Mihai Stoica: Piturca i-a zis lui Becali ca m-ar impusca in cap

Mihai Stoica a facut dezvaluiri socante, vineri seara, la emisiunea Premium Liga de la GSP TV. Oficialul Urziceniului a afirmat ca a discutat cu Gigi Becali si ca acesta i-a povestit cel mai macabru vis al lui Victor Piturca.

"Piturca i-a zis lui Becali ca m-ar impusca in cap daca nu ar exista puscaria. Asta e gandirea lui Piturca si nu vreau sa o comentez. Eu l-am laudat pe Piti cand a facut egal cu Franta si Italia, nu am comentat cand s-a intamplat ce s-a intamplat cu Olanda. Nu l-am atacat pe selectioner. Nu e nicio problema daca Piturca ar vrea sa-mi traga un glont in cap. Ar trebui sa incerce asta pe mistreti si caprioare", a detaliat Mihai Stoica.

Managerul Urziceniului a admis ca nu avea un cuvant greu de spus in perioada in care lucra la Steaua cu actualul selectioner, dar nu regreta ca a plecat din Ghencea, desi in ultimii ani a avut mana libera din partea lui Gigi Becali.

"Se poate spune si faptul ca nu suflam in fata lui Piturca, daca ne gandim ca eu eram director executiv, iar el era manager general. Trebuie sa ne gandim totusi cand minte Gigi Becali? Ma felicit in fiecare zi ca am plecat de la Steaua. Aceste declaratii ma imping sa ma felicit ca am plecat, pentru ca eram obligat sa lucrez cu o persoana pe care nu o simpatizez foarte mult, dar nici foarte antipatica nu-mi este, doar ca da aceste declaratii", a afirmat el.

Conflictul dintre Mihai Stoica si Victor Piturca s-a reaprins joi, cand oficialul Urziceniului l-a atacat in termeni duri pe selectioner, spunand ca a gresit total tactica din meciul cu Lituania, pierdut, scor 0-3, de echipa noastra nationala.

Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Răzvan Burleanu anunț de ultimă oră despre FCSB. Cuvintele surprinzătoare despre Meme Stoica și Pintilii
Patronul FCSB Gigi Becali și șeful FRF, Răzvan Burleanu, nu au fost niciodată în cele mai bune relații. Pentru Becali, Răzvan Burleanu a fost mereu un adversar, și l-a criticat pe acesta de...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Mihai Stoica, #Victor Piturca, #Gigi Becali , #Gigi Becali