Mihai Stoica, replică acidă pentru șefii din FRF: ”Mă silește să divulg un detaliu”

Luni, 09 Ianuarie 2023, ora 11:38
2268 citiri
Mihai Stoica, replică acidă pentru șefii din FRF: ”Mă silește să divulg un detaliu”
Mihai Stoica

Mihai Stoica, manager general la FCSB, a avut o reacție acidă la adresa lui Lucian Burchel, directorul Școlii Federale de Antrenori, care a anunțat că va investiga situația creată la echipa lui Gigi Becali, care a plecat în cantonament fără antrenorul din acte, Leo Strizu.

Leo Strizu a fost instalat la FCSB doar pentru că principalul Mihai Pintilii nu are licență PRO, lucru care îi deranjează pe șefii Federației.

”Mi se pare complet anormal. Contra acestor lucruri nu există reguli. Nu se așteaptă nimeni, ca să creăm reguli. Dar probabil trebuie să le creăm.

Referitor la această situație, atât directorul tehnic (Mihai Stoichiță), cât și președintele (Răzvan Burleanu), vor afla mâine personal de la mine și va trebui să găsim soluții, pentru că e anormală situația", a spus Lucian Burchel, la Digi Sport, provocând reacția lui Mihai Stoica.

"Agitația care l-a cuprins pe șeful prestigioasei și greu accesibilei Școli Românești de Antrenori de Fotbal mă silește să divulg un detaliu care ne expune: posesorul licenței Pro FCSB se află în București pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23.

Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis. Nici eu n-am plecat.

Burchel n-a antrenat, dar are timp. Are doar 58 ani", a menționat Mihai Stoica pe Facebook.

#Mihai Stoica, #FCSB, #antrenor, #FRF , #stiri fotbal