Fierbe Steaua! Meme Stoica, atacat violent de un presedinte de club

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 13:23
3579 citiri
Fierbe Steaua! Meme Stoica, atacat violent de un presedinte de club

Situatia de la Steaua este de-a dreptul exploziva, mai ales dup ultimele rezultate din Liga 1, care au dus trupa lui Ronny Levy pe locul 7 in clasament. Managerul general al "ros-albastrilor" este facut responsabil de aceasta situatie de un presedinte de club prim-divizionar, care a lansat si un atac violent la adresa stelistului.

Conducatorul celor de la Sportul Studentesc, Vasile Siman, considera ca Meme Stoica are un rol mai mult decorativ la Steaua iar disputele sale care au devenit publice afecteaza jocul Stelei.

"Uitati-va ce stare de nebunie e pe banca lor, zici ca e sfarsitul lumii. Uitati ce tip de comportament au! Inteleg ca fac investitii, dar sa castige in teren daca sunt mai buni. Tot timpul duc razboaie! Unul se crede cel mai bun, altul e nu stiu ce, de ce nu se fac analisti toti? Nu stiu daca poti sa fii cel mai bun manager cand iti face patronul transferurile.

Daca e asa bun, de ce nu-l lasa patronul sa faca el tot. Ce conduce el la Steaua? A adus un jucator? Ferguson isi asuma tot ce inseamna club. Pe Stoica patronul nici nu-l intreaba daca un jucator e bun sau nu. De ce ne tot anunta de hegemonii de vreo 5 ani? Nu ma surprinde ca Steaua se chinuie. Ce au facut ei?", a spus Siman la Sport.ro.

Replica lui Meme nu s-a lasat mult asteptata, Siman fiind de aceasta data cel atacat.

"N-as vrea sa cad intr-o plasa, am o relatie foarte buna cu Vasile Siman. Problemele lui sunt de alta natura. Probabil ca tine minte de cand ar fi vrut sa-l vanda la Steaua pe Mazilu si m-am opus. Eu i-as propune sa isi vada de echipa lui pentru ca retrogradeaza in ficare an. El nu stie ce se intampla la Steaua, sa isi vada de treaba lui.

Siman nu face altceva decat sa faca o excursie continua intre A si B. Eu am rezultate, probabil s-a suparat ca ne-am folosit de jucatorii lui la Urziceni fara sa platim, dar nu a fost vina mea. Ma surprind atacurile lui, credeam ca avem o relatie civilizata. Probabil ca are chef sa faca si putin scandal inaintea meciului direct", a declarat Meme Stoica.

Recent, managerul Stelei a provocat multe zambete ironice anuntand ca este, de departe, cel mai bun conducator de echipa de club din fotbalul romanesc.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Meme Stoica atacat violent, #Siman ataca Meme Stoica, #rezultate Steaua Liga 1 , #Steaua