Meme Stoica pune tunurile pe Timisoara

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 14:19
1383 citiri
Meme Stoica pune tunurile pe Timisoara

Mihai Stoica, managerul sportiv al Stelei, a iesit la atac in cursul zilei de vineri, tinta lui fiind oficialii clubului Poli Timisoara.

Declaratiile banatenilor din ultimele zile, care au culminat cu acuzatiile lansate de Marian Iancu la adresa antrenorului Cartu, au fost taxate de Meme.

"Incep prin a le multumi jucatorilor timisoreni pentru fair-play-ul de care au dat dovada. Am citit declaratiile lui Pantilimon si Alexa, sunt doi baieti de bun simt, de valoare. Din pacate, sunt unii acolo care nu inteleg ca a trecut vremea diversiunilor. Dar se pare ca pentru ei nu va trece niciodata. Ei nu pot trai decat daca initiaza polemici care nu se mai incheie niciodata.

Nu exista nicio prima din partea lui Gigi Netoiu. Steaua Bucuresti este un club care are zero datorii la stat! Sunt platite la milimetru! Steaua Bucuresti este un club care s-a angajat deja in campania de transferuri pentru sezonul urmator, platind sume de ordinul milioanelor de euro pentru jucatori care vor ajunge din vara. E adevarat, nu stiu daca sunt sume la nivelul la care se cifreaza datoriile Timisoarei catre stat!", si-a inceput tirada Mihai Stoica, care nu s-a oprit aici, atacand si modul in care este finantata echipa de pe Bega:

"Am auzit ca datoriile Timisoarei catre cluburile din strainatate se ridica la ordinul sutelor de mii de euro. In momentul in care ai tavanul spart si iti ploua in casa, nu e bine sa apari cu diversiuni. Timisoara e condusa pe bani publici. Acolo patron ar trebui sa fie presedintele Consiliului Judetean sau cineva din cadrul Municipalitatii. Din cate am auzit, performantele de acolo sunt facute pe bani publici."

Meme sustine ca afluenta de public spectactor anuntata pentru meciul dintre Poli si Steaua se datoreaza, in mare masura, echipei pe care o reprezinta.

"Poli Timisoara se mandreste ca a vandut toate biletele pentru meciul cu Steaua, dar nu pentru ca e in lupta pentru titlu. Ei au fost mereu in ultimii trei ani si n-au reusit sa umple stadionul. L-au umplut acum, pentru ca joaca impotriva Stelei.

Steaua a umplut un stadion la Chisinau! Diferenta s-a vazut pentru ca a doua zi Poli a jucat la Chisinau si a jucat doar 800 de spectatori. Au spus ca n-au venit pentru ca a nins, dar stadionul era acoperit", a mai spus Mihai Stoica.

Intalnirea dintre Poli Timisoara si Steaua se va disputa sambata si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

M.D.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Meme Stoica ataca Timisoara, #Meme Stoica tunuri Timisoara, #Timisoara Steaua LIVE , #Steaua