Meme Stoica rupe tacerea. Vezi ce spune despre Cartu si cum il ataca pe Piturca

Luni, 07 Martie 2011, ora 19:32
3569 citiri
Meme Stoica rupe tacerea. Vezi ce spune despre Cartu si cum il ataca pe Piturca

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a rupt in sfarsit tacerea comentand ultimele evenimente din Ghencea. Seful "ros-albastrilor" a anuntat ca nu se pune problema venirii lui Sorin Cartu si l-a atacat dur pe Victor Piturca.

Meme si-a inceput discursul precizand cat se poate de clar ca nu va colabora cu Sorin Cartu, o eventuala numire a acestuia in functia de antrenor insemnand plecarea lui de la Steaua.

"Nu lucrez cu Sorin Cartu, nu voi lucra niciodata. Daca va veni el, voi pleca eu, lucrurile sunt clare. Am avut un conflict cu el, am trecut peste acel conflict, dar el are multe rezultate nesatisfacatoare in ultima vreme. Nu suntem compatibili, eu m-am mirat cand a fost pus antrenor la Cluj. Daca Gigi il pune antrenor, ne strangem mana si ne despartim.

Imi pare rau, daca vine, ii urez succes, dar nu voi lucra cu el niciodata. M-au sunat suporterii, dar le-am zis sa nu insiste, pentru ca eu cand iau o decizie o duc pana la capat. Am luat decizia de a nu demisiona pana maine, dar daca vine Cirtu, plec", a declarat Mihai Stoica la DigiSport.

Managerul "ros-albastrilor" a trecut apoi la atac, principalul vizat fiind Victor Piturca.

"Nu a fost o idee originala (ingenuncheatul in fata fanilor - n.r.), au mai facut-o si altii. Unii nu inteleg ca, uneori, trebuie sa inveti lectia umilintei. Ca inghenunchez doar in fata lui Dumnezeu, este adevarat. Pentru mine, Dumnezeu se personifica in suporterii Stelei. Nu vreau sa dezvolt, pentru ca unii nu inteleg.

Vis-a-vis de ce a zis 'nea Imi, sa-si aduca aminte cum a pierdut cu Petrolul cu 4-1, in Ghencea, cand era el antrenor. Pentru 'nea Imi, tot ce as face, nu e bine, pentru fostii antrenori si Stelei sunt un intrus. Dar eu am reusit niste recorduri in fotbalul romanesc: trei calificari in cupele europene... Ce rezultate a avut Piturca la Craiova? A trait din echipa pregatita de Ticleanu si dupa ce si-a desavasit oper a pierdut trei meciuri consecutive acasa. Bravo ce a facut el la nationala, dar la echipele de club...zero barat, cu bretonul ala al lui dragut.

Cu Piturca manager, Steaua a luat 4-1 de la Dinamo Kiev. Cu mine si Olaroiu, noi am umilit-o la ea acasa, asa, ca un scurt remember. Sa mai taca acest asa-zis manager. Ii readuc aminte lui Piturca, de cand am venit eu la Steaua, am reusit trei victorii, un egal si o infragere. Nu e nicio rusine sa ingenunchezi in fata suporterilor. Piturca nu m-a atacat, el este atacat de rezultatele pe care le-am avut eu la Steaua. N-are sens, vorbim despre o nulitate.

Peste 90% din tiki-taka lui de la Steaua insemnau pase in propria jumatate, asa spun cifrele, asa spune calculatorul. Piturca nu are habar ce este ala un calculator, crede ca e cantar. Asa am auzit, o data s-a urcat pe un laptop pentru ca a crezut ca e cantar si astepta sa i se afiseze greutatea", a mai spus Meme.

Victor Piturca l-a atacat, luni, dur pe Mihai Stoica, despre care a spus ca este unul dintre responsabilii pentru situatia in care a ajuns Steaua.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Meme Stoica ataca Piturca, #Stoica Sorin cartu Steaua, #Sorin Cartu antrenor Steaua , #Steaua