Mihai Stoica a facut circ la Targu Mures. Vezi de ce este acuzat

Sambata, 20 Noiembrie 2010, ora 21:20
4400 citiri
Mihai Stoica a facut circ la Targu Mures. Vezi de ce este acuzat

Numit de o zi in functia de manager general al Stelei, Mihai Stoica si-a intrat in rol, oficialul "ros-albastrilor" facand circ pe stadionul din Targu Mures.

Cel care il acuza este chiar viceprimarul orasului, Claudiu Maior, cu care a avut o contra violenta in timpul partidei dintre FCM si Steaua.

Edilul sustine ca managerul bucurestenilor i-a jignit pe spectatori, dar si pe antrenorul Nelutu Sabau, pe care l-ar fi numit "iehovist imputit", cu referire la religia fostului international roman.

"Nu am vazut in viata mea un gest ca al lui MM Stoica la adresa spectatorilor, fie ca erau romani, maghiari sau tigani! Omul asta si-a pus mana la prohab si le dadea la toti "sus". Erau 400 de targ-mureseni acolo. Asa ceva nu se poate admite! Asta s-a intamplat in timpul meciului.

Pe Sabau l-a facut iehovist nenorocit! Cand Sabau a iesit sa vorbeasca la jucatori, tipa la el:Nu ai ce sa cauti tu acolo! Stai jos! Au zis investitorii ca nu mai baga bani, un baiat al unui coleg a plans pana a ajuns acasa.

Meme Stoica a stat 15 minute in tribuna pentru ca i-a fost frica sa coboare. Nici nu vreau sa-l mai vad in viata mea. Ar fi fost culmea sa fie nemultumit de arbitraj. Poate voia sa ne fie eliminati 5-6 jucatori ca sa fie oprit meciul. Poate voi face un memoriu impotriva arbitrajului, nu impotriva lui Mihai Stoica, pe el o sa-l bata Dumnezeu

Era culmea sa ma mai si bata Lacatus dupa ce Meme Stoica ne-a aratat mica lui... sa nu spun in direct", a tunat Maior la Sport.ro.

Viceprimarul din Targu Mures si-a indreptat apoi tirul spre arbitrul Alexandru Tudor, pe care il acuza de furt.

"Hotie, hotie, hotie! este ceea ce s-a intamplat azi! Daca ne mai arbitreaza Tudor, nu mai intram pe teren!

Nu am treaba cu Steaua, m-a furat arbitrul. Este o hotie facuta de cei trei arbitri. Maniera de arbitraj a fost clar in favoarea Stelei. Lacatus a venit la mine si i-am spus ca ar fi culmea sa ma mai si bata la mine acasa", a mai spus Claudiu Maior.

Lacatus si Meme Stoica s-au certat cu viceprimarul din Targu Mures

"Brad Pitt" Tudor a facut praf meciul de la Targu Mures

Steaua a castigat greu meciul din etapa a 16-a a Ligii 1, cu FCM Targu Mures, Bilasco aducand 3 puncte cu un gol inscris in prelungiri.

Steaua castiga dramatic la Targu Mures

Partida a fost extrem de tensionata, arbitrul Alexandru Tudor aratand 10 cartonase galbene si 4 rosii.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihai Stoica circ Targu Mures, #Mihai Stoica scandal Targu Mures, #Mihai Stoica Claudiu Maior, #viceprimar Targu Mures scandal Steaua , #Steaua