Mihai Stoica da explicatii in cazul scandalului urias de la Steaua

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 14:48
2841 citiri
Mihai Stoica da explicatii in cazul scandalului urias de la Steaua

Mihai Stoica, managerul Stelei, a oferit cateva explicatii in cazul scandalului urias pe care l-a provocat in Macedonia.

Oficialul campioanei recunoaste ca si-a pierdut controlul si ca a folosit un limbaj suburban, insa neaga agresarea jurnalistei de la ProTV.

Mai mult, Meme lasa sa se inteleaga faptul ca ziaristii pe care i-a bruscat, ajutat de trei bodyguarzi, au fost cei care au provocat intreg scandalul.

Totusi, el promite ca pe viitor se va controla si ca nu va mai avea astfel de izbucniri violente.

"Stii ca n-ai acreditare la actiunile Stelei, te strecori fara aprobare pe stadion, 10 minute te roaga politia si oficialii sa pleci, iar tu provoci scandal si dupa aia apari cu declaratii despre molestari si busculari inchipuite... se ajunge prea departe.

Imi reprosez faptul ca mi-am pierdut controlul si am vorbit golaneste cu cameramanul. Am cedat nervos si n-am nicio scuza. Restul sunt inventii si inovatii.

Jignirile care-mi sunt aduse zilnic la sport.ro, minciunile pe care postul acesta le lanseaza pe piata in colaborare cu Prosport, incapatanarea cu care acest trust nesocoteste dispozitiile noastre, toate acestea au concurat la inflamarea spiritelor. E doar o prezentare succinta a contextului. Scuze, repet, NU AM.

Le promit suporterilor Stelei ca, indiferent de provocarile care vor aparea ulterior, imi voi cenzura reactiile. Asa cum am promis ca nu voi mai ironiza niciodata o grupare rivala, asa voi face si de acum incolo cu jurnalistii care se vor comporta cu mine asa cum au facut-o pana acum. Adica mizerabil. Din partea mea va fi doar IGNORE", a scris Stoica pe un site de socializare.

In finalul mesajului, managerul Stelei nu s-a putut abtine si a acuzat-o pe ziarista de la ProTV ca a inventat ranile.

"Bandajul pe care si l-a aplicat domnisoara a venit set cu pansamentul ziaristului care sustinea ca a fost impuscat in Irak, dar caruia i se scurgea ketchup de sub bandaj. Poate era ketchup picant si suferea..."

Medicii din Skopje nu sunt insa de acord cu presupunerea lui Meme Stoica, acestia fiind cei care au constatat ca jurnalista Alexandra Tanasescu a fost agresata, tot ei sesizand autoritatile.

Managerul Stelei a fost condamnat de un tribunal din Skopje la plata unei amenzi in valoare de aproximativ 400 de euro.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Meme Stoica scandal Steaua, #Meme Stoica explicatii, #Meme Stoica scandal Macedonia , #Steaua