Mihai Stoica, despre transferuri, viitorul antrenor si problemele de la Steaua

Marti, 03 Mai 2011, ora 15:22
1643 citiri
Mihai Stoica, despre transferuri, viitorul antrenor si problemele de la Steaua

Mihai Stoica a vorbit marti despre transferurile pe care Steaua intentioneaza sa le faca in vara, viitorul antrenor al "ros-albastrilor" si problemele cu care se confrunta gruparea din Bulevardul Ghencea.

In primul rand, insa, managerul Stelei a tinut sa clarifice pozitia pe care Marcel Popescu o va ocupa in cadrul clubului.

"Deja l-ati transferat pe Marcel Popescu la Steaua. L-am propus pentru ca intelege foarte bine fenomenul, dar Gigi, in stilul caracteristic, i-a propus deja sa vina director sportiv. Deocamdata nu este directorul sportiv al Stelei, nu poate vorbi in numele Stele", a spus Meme in cadrul unei conferinte de presa.

Deranjat ca s-a scris ca a fost trimis in Portugalia de Marcel Popescu, pentru a urmari jucatori, MM a tunat: "Pe mine nu m-a trimis nimeni in Portugalia. Nu va aduce nimeni jucatori peste capul meu, eu propun cine sa vina".

In ceea ce priveste transferurile, managerul "ros-albastrilor" sustine ca e foarte aproape de a achizitiona doi jucatori.

"Suntem aproape sa transferam doi jucatori. Nu e vorba de Renan sau Targinho. Din ceea ce s-a scris, doar de Yazalde ne-am interesat, dar e prea scump. Moraes, Florin Costea si Spadacio sunt in vederile noastre", a spus acesta.

Antonio Conceicao nu a fost ofertat de Steaua sustine Mihai Stoica; "Nu i-am facut nici o oferta lui Conceicao sa vina la Steaua. Il apreciez, dar nu i-am facut nici o oferta. Punct! Vedem cine va fi antrenor din vara".

Legat de presupusele neintelegeri cu Sorin Cartu, oficialul stelist a precizat ca: "Nu am avut nici un conflict cu el, nu l-am deranjat cu nicio declaratie".

Stoica n-a ratat ocazie de a-i ataca pe cei de la Rapid, cu care Steaua va juca miercuri: "Derbiul Romaniei este Steaua-Dinamo. Intre noi si Rapid este doar o rivalitate recenta. Nu stiu daca vreun supporter de-al in Ghencea. Copiii de sub Podul Grant ma injura cand isi aduc aminte de mine. Sa injure la ei acasa".

Meciul dintre Steaua si Rapid, din etapa a 31-a a Ligii 1, va avea loc miercuri seara, de la ora 20:30.

Intalnirea va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mihai Stoica transferuri Steaua, #Mihai Stoica viitor antrenor, #probleme Steaua Mihai Stoica , #Steaua