Mihai Stoica, victima unui scenariu diabolic?

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 10:49
4866 citiri
Mihai Stoica, victima unui scenariu diabolic?

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a intrat in atentia presei romane dupa ce a fost acuzat ca a jignit grav si chiar a agresat o echipa de jurnalisti. Oficialul campioanei a confirmat doar in parte incidentul si sustine ca este victima unui scenariu diabolic pus la cale de un trust de presa.

Meme a fost surprins injurand un reporter si un cameraman de la ProTV, postul in cauza sustinand ca acesta chiar i-a agresat unul din oameni, ajutat de trei bodyguarzi.

Managerul "ros-albastrilor" spune insa ca totul face parte dintr-un scenariu bine pus la punct de postul TV.

"Povestea aia cu molestarea nu e adevarata. Conflictul dintre noi si trustul Pro era de notorietate, dar ei au fost mai abili. Au dat lovitura, obtinand cu largul meu concurs un subiect care face audienta.

Cine urmareste imaginile cu atentie realizeaza ca totul a fost premeditat. De la refuzul de a parasi arena pana la filmarea cu camera ascunsa si certificatul fantoma. Domnisoara reporter n-are nimic, va imaginati cate fotografii s-ar fi facut daca avea macar o zgarietura? In viata mea n-as brusca o femeie, indiferent de cat de insolenta ar fi", a explicat Stoica in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Gigi Becali a rabufnit din puscarie! Mesajul pentru Meme Stoica

Jurnalistii trustului Pro au fost agresati de managerul general al Stelei, Mihai Stoica, ajutat de doi bodyguarzi, pentru ca au intrat pe stadion la antrenamentul oficial programat inaintea meciului cu Vardar Skopje.

Meme a fost dus la Politia din Skopje dupa ce reportera ProTV agresata a obtinut un certificat medico-legal.

Conducatorul campioanei Romaniei a primit o amenda de aproximativ 400 de euro pentru incidentul pe care l-a creat.

UEFA a anuntat ca ademarat o ancheta deoarece "ros-albastrii" au inchis antrenamentul oficial fara a avea acest drept.

Sedinta de pregatire trebuia sa fie deschisa cel putin 15 minute iar acum "ros-albastrii" risca o noua sanctiune din partea forului continental.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Meme Stoica scandal Steaua, #Steaua scandal Macedonia, #Mihai Stoica scandal ziaristi , #Steaua