MM Stoica, despre revenirea la Steaua

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 19:14
2505 citiri
MM Stoica, despre revenirea la Steaua

Fostul manager al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a vorbit despre o posibila revenire la Steaua si despre conditiile in care ar accepta sa colaboreze cu Gigi Becali.

"Nu am absolut niciun comentariu de facut la ora asta. Poate ca maine pot spune mai multe, dar acum nu pot sa spun nimic. Am vazut ce a declarat Gigi, e adevarat ca am vorbit; vreau ragaz pana maine si va promit ca vorbesc. E o hotarare foarte grea, nu sunt pregatit sa comentez ce voi face pentru ca nici nu stiu ce voi face. Am vorbit cu Gigi de mai multe ori ieri, trebuie sa ma gandesc serios la ce voi face.

Nici Oli si nici Dan Petrescu nu vor veni la Steaua. Sunt sanse 0 ca vreunul sa revina. 0, nu 0,5%. Dan e aproape promovat in prima liga rusa, lui ii plac provocarile. Cine poate sa plece din Liga I rusa ca sa vina in Romania, chiar daca e vorba de Steaua? E adevarat, Dan vrea in Ghencea, dar nu acum.

E pentru prima data dupa trei ani de zile cand nu refuz categoric sa merg in Ghencea, dar drumule e lung. Daca Gigi isi doreste cu adevarat sa ma intorc trebuie sa imi asigure conditii peste ce a cerut Piturca. Nu prea imi place sa iau din mers o echipa, poate ca daca oferta era in vara ma decideam mai repede.", a spus Mihai Stoica la Digisport.

Gigi Becali a dezvaluit miercuri dupa amiaza ca isi doreste ca Mihai Stoica sa revina la Steaua Bucuresti.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Mihai Stoica revenire Steaua, #Gigi Becali , #Steaua