O minciuna pentru vanzarea biletelor?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 02 August 2016, ora 21:48
10766 citiri
O minciuna pentru vanzarea biletelor?

Revenit in fotbal dupa ce a fost putin prin inchisoare, condamnat definitiv si cu executare pentru infractiuni comise chiar in fotbal, Mihai Stoica pare ca revine la vechile metehne.

Numit pe o functie de director sportiv, pentru ca acea condamnare din martie 2014 ii interzice deocamdata sa reprezinte un club de fotbal, Meme s-a evidentiat in ultimele zile cu o reactie pe care nu mi-o explic altfel decat ca o minciuna servita fanilor Stelei.

Bunaoara, vineri, 29 iulie, oficialul vicecampioanei a transmis ca biletele pentru meciul retur cu Sparta Praga, din preliminariile Champions League, se vand surprinzator, pentru el, de slab. Pana aici nu e nimic nou, stim cu totii ca Steaua lui Gigi Becali a ajuns sa joace cu numai cateva mii de oameni in tribune.

In continuare, el facea un apel la suporteri sa cumpere bilete pentru ca echipa are sanse reale de calificare, dar si pentru ca, atentie, meciul de miercuri nu va fi televizat!

"Doar 12.000 de bilete rezervate online pana acum. Surprinzator, daca tinem cont ca sansele de calificare sunt palpabile, ca ora e decenta si ca meciul NU VA FI TELEVIZAT (nici macar transmis live pe internet)! "

A trecut weekendul, iar luni cei de la ProTV au anuntat ca vor transmite partida. In acelasi timp, de la Steaua se transmitea ca numarul biletelor vandute s-a dublat, luandu-se decizia de a se deschide si inelul al treilea de pe National Arena.

Pe cei de la Steaua nu i-am suspectat, in ultimii ani cel putin, ca ar fi niste manageri competenti, insa acum mi se pare ca s-a depasit un nivel.

Nu se poate ca directorul sportiv al echipei sa anunte cu certitudine si litere mari ca un meci nu va fi televizat pentru ca dupa doua zile de weekend cel mai important post TV din tara sa sustina ca, dimpotriva, va transmite in direct respectiva partida.

Pot sa admit ca la ora anuntului lui Stoica partile nu ajunsesera la un acord, insa n-am sa cred niciodata ca atunci cand Meme a transmis ca meciul nu se vede la TV nu existau negocieri. E imposibil ca cineva sa creada ca cei de la ProTV s-au trezit vineri seara ca ar vrea sa televizeze meciul Stelei, ca au negociat cu Becali sambata si duminica, iar luni dimineata au semnat contractul.

O alta dovada, daca vreti sa-i spunem asa, este faptul ca directorul sportiv Meme Stoica nu a mai revenit cu un mesaj. El a spus ca meciul nu se da la TV, cateva mii bune de oameni au platit pentru bilete, iar apoi a tacut malc. N-a spus nici ca se discuta cu televiziunea, ceea ce e normal pentru ca s-ar acuza singur, n-a spus nici ca negocierile au fost demarate in ultima clipa, dupa anuntul lui, n-a spus nimic.

Asta ma face sa cred ca stia si, stiind ca este cel putin posibil ca partida dintre Steaua si Sparta Praga sa fie televizata, a transmis publicului o minciuna. O minciuna de efect, dupa cum s-a demonstrat, pentru ca nu e la indemana oricarui club din Romania sa vanda 10-12.000 de bilete intr-un weekend.

Dar daca asta este noua strategie de fidelizare a suporterilor, n-ar trebui sa surprinda pe nimeni daca, intr-o perioada relativ scurta de timp, Voluntariul sau Chiajna vor avea mai multi spectatori "acasa" decat Steaua.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Steaua Sparta Praga Liga Campionilor, #Meme Stoica Steaua minciuna, #bilete Steaua Sparta Praga , #Steaua