Mihai Stoica si Edi Iordanescu se ataca... pe Facebook!

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 16:50
1601 citiri
Mihai Stoica si Edi Iordanescu se ataca... pe Facebook!

Mihai Stoica a continuat vineri razboiul cu familia Iordanescu.

Dupa ce joi seara a avut ceva de impartit cu Anghel Iordanescu, managerul "ros-albastrilor" s-a contrat vineri cu Edi Iordanescu.

Deranjat ca a fost implicat in conflictul dintre Mihai Stoica si tatal sau, Edi Iordanescu a cerut sa nu-i fie pomenit numele.

"Nu e interesant pt mine ce comenteaza MM si razboaiele lui. El l-a criticat nu doar pe Iordanescu, dar si pe Piturca, Ienei, l-a luat la misto pe Duckadam, adica pe cei care au construit istoria aia cu care se mandreste el acum in multe momente. Dar ii spun eu cu siguranta ca Iordanescu nu este stelist de conjunctura. Cred ca a demonstrat asta in prea multe randuri. Cand noi am calificat echipa in pimavara europeana si am dus-o de pe locul 9 pe 3, MM ne critica zilnic la TV. Acum sa accepte si el opiniile altora, mai ales ca sunt persoane avizate. In ceea ce ma priveste am o singura rugaminte la el, sa nu ma mai implice pe mine in razboaiele lui, eu nu fac aprecieri si nici aluzii la adresa lui, asa ca sa nu o faca nici el.

Chiar felicit Steaua pentru rezultat, ma bucur pentru baieti si pentru suporterii Stelei, asa cum ma voi bucura si pentru rezultatele pozitive pe care jucatorii Vasluiului le vor realiza in viitor, cand eu noi voi mai fi langa ei, pentru ca sunt oameni alaturi de care eu am muncit", a fost mesajul postat de Edi Iordanescu pe profilul sau de Facebook.

Mihai Stoica n-a putut insa sa se abtina si i-a dar replica: "Edward aka Edi Iordanescu imi da mie replici... N-as vrea sa dau copy/paste la un mesaj primit de la el dupa ce plecasem de la Unirea, in care ma ruga sa-l iau cu mine cand voi prelua un alt club. Oriunde, MAI PUTIN STEAUA, zicea actualul secund al lui Shumudica".

Reghecampf, pus la zid de Anghel Iordanescu

Mihai Stoica ii raspunde dur lui Angel Iordanescu

Tot conflictul a pornit dupa ce Anghel Iordanescu a criticat echipa trimisa in teren de Laurentiu Reghecampf la Stuttgart.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mihai Stoica Iordanescu Facebook, #Mihai Stoica Edi Iordanescu , #stiri Mihai Stoica