Mihai Stoica risca sa se intoarca la inchisoare

Luni, 13 Noiembrie 2017, ora 12:00
11336 citiri
Mihai Stoica risca sa se intoarca la inchisoare
Foto: Facebook/Mihai Stoica

Mihai Stoica e in pericol sa revina in spatele gratiilor dupa scandalul monstru ce a avut loc in weekend intr-un club din Capitala.

Managerul "ros-albastrilor", liberat conditionat anul trecut, dupa ce a executat doar 713 zile din cele 1.280 pe care le-a primit in decizia de condamnare in Dosarul Transferurilor, risca sa-i fie revocata aceasta eliberare conditionata.

"Daca faptele sunt adevarate, atunci va raspunde penal. Evident, trebuie sa existe plangere. Risca sa fie revocata aceasta eliberare conditionata si alaturi de noua pedeapsa sa execute si pedeapsa care i-a mai ramas", a declarat avocatul Bogdan Barbuceanu, potrivit Gazeta Sporturilor

"Sa vedem daca vor exista plangeri, pentru ca acolo s-au produs acte de violenta, plus distrugere, lovire. Impacarea partilor exclude o noua plangere penala. Putem avea un dosar penal si pentru tulburarea ordinii si linistii publice", a continuat acesta.

Reactia lui Mihai Stoica

"Am iesit a 2 a oara in club in ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pt Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase intr-un incident. In interiorul clubului, am aplanat conflictul, afara mi-am iesit din minti si am exagerat, urland, in momentul in care cineva l-a bruscat pe Dan, desi parea ca se linistise. Nu-l cautionez, a gresit, nu e prima oara, dar sper sa fie ultima. Am facut ce ar face orice barbat pt familia sa, pt ca el, alaturi de copilul meu pe care-l iubesc neconditionat, este familia mea.

P.S. Azi dimineata am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-invinetit."

Vezi si:

 • In noaptea de vineri spre sambata, Mihai Stoica si iubitul fiicei lui, Dan Petrache, au fost implicati intr-un scandal urias cu bodyguarzii unui club din Bucuresti.

  Potrivit mai multor surse, Mihai Stoica ar fi spart mai multe sticle, pahare si chiar geamul de la intrare, in timp ce Dan Petrache s-a batut cu bodyguarzii.

  Tot scandalul ar fi pornit dupa ce fiica lui Mihai Stoica, Teodora, ar fi fost abordata de un fost prieten.

  Citește și:
  Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
  Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
  Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
  Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
  Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
  După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
  #Mihai Stoica inchisoare, #Mihai Stoica scandal club , #stiri Mihai Stoica
  Comentarii
  Poza has
  has
  rank 5
  acuma zic si eu ce a spus el pe facebook
  Poza alex-7
  alex-7
  rank 5
  "Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!"