Un fost jucator roman: Iata cum m-a mintit si ce a putut sa-mi faca Mihai Stoica

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 14:25
5884 citiri
Un fost jucator roman: Iata cum m-a mintit si ce a putut sa-mi faca Mihai Stoica

Fostul fotbalist roman Iulian Arhire, al carui transfer de la Otelul Galati la Pohang Steelers a dus la condamnarea lui Mihai Stoica in Dosarul Transferurilor, vine cu dezvaluiri incendiare despre managerul Stelei

Arhire spune ca nu vrea a mai aiba de a face cu Mihai Stoica, dupa evenimentele de la Otelul si Unirea Urziceni.

"Meme m-a mintit si sunt constient ca el a stiut de la inceput, la fel si cei din club, ca eu ma duc acolo, initial, chiar daca semnasem un contract, doar in probe. Am semnat vreo trei contracte pana am ajuns, intr-un final, jucator cu acte in regula al lui Pohang. Eram folosit doar in amicale, iar banii nu ii primeam. Dupa ce am cerut explicatii, eram aburit ca sunt probleme la contract, ba ca sunt probleme cu cartea verde si asa mai departe", a povestit Arhire pentru Fanatik.

Acest transfer a dus in cele din urma la condamnarea lui Mihai Stoica in Dosarul Transferurilor: "Am auzit ca in tara se declarase o suma, mi se pare ca 150.000 de dolari, iar cei de acolo, de la Pohang, in presa si la club, anuntau 700.000 de dolari", a precizat Arhire.

La cativa ani de la acel transfer, Arhire avea sa se intalneasca din nou cu Mihai Stoica, de aceasta data la Unirea Urziceni.

"Meme nu era manager cand am semnat eu cu Unirea Urziceni. Am jucat in amicale si m-am accidentat, iar apoi, cand am revenit, Meme venise la echipa si mi-a transmis ca nu intru in palnurile primei echipe si sa ma prezint la echipa secunda. Nu intelegeam ce are cu mine, dar devenea din ce in ce mai rau", a spus fostul fotbalist.

"La Urziceni, era o regula in care incasau 10 la suta din prime si cei care nu prindeau lotul sau erau rezerve, dar eu nu primeam nimic. L-am intrebat personal pe Meme de ce mie nu mi se da nici un ban, iar el mi-a zis ca imi va da el din buzunarul lui, doar ca eu sa nu mai fac scandal. Evident ca m-a mintit si nu mi-a dat nimic. Mai mult, l-a influentat si pe Dan Petrescu, care era antrenor atunci", a conchis acesta.

Iulian Arhire, acum in varsta de 38 de ani, a atarnat ghetele in cui in 2008, dupa ce-a jucat, printre altele, la Otelul, Dinamo, Poli Iasi, Unirea Urziceni si Gloria Bistrita.

De partea cealalta, Mihai Stoica se afla in prezent la puscarie, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni in Dosarul Transferurilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Iulian Arhire mintit Mihai Stoica, #Mihai Stoica inchisoare transfer Arhire , #stiri Mihai Stoica