Mihai Stoichita a amenintat un jurnalist

Duminica, 23 Mai 2010, ora 17:24
1788 citiri
Mihai Stoichita a amenintat un jurnalist

Mihai Stoichita s-a certat, duminica dupa-amiaza, cu un jurnalist, pe care l-a acuzat ca omoara fotbalul prin care analizele pe care le face.

Antrenorul Stelei l-a criticat pe Andrei Vochin de la Gazeta Sporturilor deoarece scrie pozitiv despre antrenorii straini, in timp ce pe cei romani ii considera nepregatiti.

Cearta a inceput in momentul in care lui Mihai Stoichita i s-a amintit ca Steaua a avut, cu el la timona, cea mai slaba aparare din ultimii zece ani.

"Continua in aceeasi maniera si o sa te cureti pe mana ta! Ai o rautate desavarsita fata de antrenorii romani. Ii iubesti pe cei italieni, continua tot asa si nu o sa mai ai despre ce sa scri! Ma ataci pentru ca ai motive ascunse.

De ce nu ati scris pozitiv despre Talnar? De ce aveti rezerve? De ce nu ati avut rezerve fata de un antrenor strain? Aveti alte interese, nu vreti sa dezolvati antrenorii romani! Fotbalul romanesc are nevoie de antrenori si de jucatori romani. Domnule Vochin, omorati fotbalul!", a spus Mihai Stoichita la GSP TV.

De asemenea, Stoichita i-a criticat si pe cei care il contesta pe Internet. "Oamenii seriosi isi dau numele, adresa, numarul de telefon si seria de buletin", a mentionat Stoichita.

C.M.

Citeste si:
PSD și PNL pregătesc ghilotina pentru miniștrii USR. Când e programat votul pentru guvernul Cioloș - surse
PSD și PNL pregătesc ghilotina pentru miniștrii USR. Când e programat votul pentru guvernul Cioloș - surse
Conducerea Parlamentului se reunește la ora 18.00 pentru a stabili calendarul audierilor și votul final pentru guvernul Cioloș. Potrivit unor surse politice, PSD și PNL vor propune ca marți...
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați. Săptămâna trecută au murit deja unii,...
Sursa: Ziare.com