09 Octombrie 2014 - Presedintele PMP Botosani: Ponta este un premier slab si nepriceput. Iohannis a gresit enorm

Victor Ponta are cea mai elaborata campanie electorala. Afirmatia ii apartine presedintelui organizatiei botosanene a Partidului Miscarea Populara, Mihai Tabuleac. Potrivit acestuia, PSD se afla intr-o febrila campanie de racolare de primari si "fara transparenta sunt alocati bani catre ei".

Cu toate acestea, sustine Tabuleac, Romania este in recesiune, potrivit datelor Eurostat. Consecintele acestor fapte sunt pierderea locurilor de munca, peste 100.000 in zona privata,

23 Iulie 2012 - Directorul Liceului de Arta ii ia locul lui Tabuleac pe functia de consilier judetean

Andreea Codruta Suhareanu, directorul Liceului de Arta "Stefan Luchian" din Botosani, il va inlocui pe Mihai Tabuleac in Consiliul Judetean, dupa ce acesta din urma a demisionat luna trecuta din functie. Consilierii judeteni vor valida, in

29 Iunie 2012 - Sedinta CJ: TABULEAC A DEMISIONAT din functia de consilier judetean si din PDL!

La finalul sedintei de Consiliu Judetean de astazi, Mihai Tabuleac a facut o declaratie surprinzatoare, asta dupa ce in cadrul intrunirii a avut o interventie extrem de dura la adresa actualei conduceri a Consiliului Judetean, vizavi de repartizarea fondurilor catre administratiile locale.

"Am sa revin la tema referitoare la repartizarea fondurilor publice catre unitatile administrativ-teritoriale. Este mult prea putin sa te impotrivesti prin argumentare sau prin vot fata de o asemenea

29 Iunie 2012 - Sedinta CJ - Tabuleac: "Suntem in fata unui fenomen atat de grav, incat este insuficient chiar si sa votezi impotriva"

"Am un sentiment de rusine ca fac parte dintr-o institutie a carei conducere a venit in fata cetatenilor cu un asemenea mod de abordare", a spus fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac.

Proiectul de hotarare privind repartizarea sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe unitati administrativ-teritoriale, pentru finantarea cheltuielilor privind drumurile judetene si comunale, precum si pentru sustinerea proiectelor si programelor de dezvoltare

22 Mai 2012 - Mihai Tabuleac: Solutia in procesul de la Suceava e dovada ca am lucrat corect

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Botosani, Mihai Tabuleac, sustine ca solutia data luni de judecatorii Curtii de Apel din Suceava in procesul dintre CJ si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului este dovada legalitatii actelor incheiate de Executivul CJ.

"E o dovada ca am lucrat corect si ca cei de la MDRT ne-au facut o nedreptate, iar justitia a dovedit ca asa este", a afirmat Tabuleac.

Presedintele in exercitiu al CJ,

23 Martie 2012 - 80 milioane de euro pentru apa-canal in nordul judetului

Consiliul Judetean, condus de presedintele Mihai Tabuleac, continua sa atraga fonduri europene pentru introducerea "abc-ului" civilizatiei, respectiv serviciul de apa si canal, in judetul Botosani pentru toti botosanenii.

Pastrand linia pe care s-a inceput, cu investitii majore in domeniul infrastructurii, luna aceasta a fost inclus in planul de investitii si dezvoltarea infrastructurii de apa si apa uzata pentru partea de nord a judetului, respectiv elaborarea unui studiu de fezabilitate

02 Martie 2012 - Mihai Tabuleac face un apel la liderii USL pentru a rediscuta bugetul impartit primariilor!

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a facut, joi, un apel catre consilierii judeteni ai PNL si PSD, precum si catre liderii celor doua partide, pentru rediscutarea hotararii privind repartizarea sumelor catre administratiile publice locale.

Mihai Tabuleac a declarat ca judetul Botosani risca sa nu mai poata folosi sumele care au fost prevazute in Legea bugetului de stat, destinate pentru investitii la drumurile judetene si comunale si pentru sustinerea proiectelor de

29 Decembrie 2011 - Satenii din Frumusica vor sa mearga la minister pentru a-si apara drepturile

Nici anul 2011 nu a adus macar startul la lucrarile pe drumul carutelor. Botosanenii mai au de asteptat mult si bine pana cand calea care face jonctiunea cu judetul Iasi isi va merita titulatura de drum european. Botosani - Targu Frumos sau "Drumul carutelor", cum mai este numit de catre localnici, este plin de gropi adanci, tranzitarea devenind o adevarata aventura chiar si pentru soferii cu masini de teren.
E 58 a primit porecla de la multimea de carute intalnite pe traseu zi de zi. Pentru

09 Decembrie 2011 - Constructorul care reabiliteaza Spitalul "Mavromati" la un pas de a fi sanctionat

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, a criticat inca o data ieri lentoarea cu care se misca constructorul care se ocupa de reabilitarea Spitalului Judetean "Mavromati" Lucrarile la aceasta unitate spitaliceasca ar fi trebuit sa fie mult inaintate mai cu seama ca timpul a tinut cu constructorii si pe deasupra contul Consiliului Judetean este doldora de bani care asteapta sa intre in buzunarul firmei care se ocupa de obiectiv.
Constructorul da vina pe proiectant, insa

21 Octombrie 2011 - Comasarea spitalelor, discutata din nou in plenul CJ

Proiectul initiat de presedintele Consiliului Judetean de comasare a spitalelor din subordine va fi introdus pentru a treia oara pe ordinea de zi a plenului CJ. Cum USL nu si-a tinut promisiunea de a veni cu un proiect alternativ in termen de 15 zile de la sedinta din 29 septembrie, Mihai Tabuleac va repune varianta care a fost respinsa pana acum de doua ori.

El sustine ca este practic nevoit sa recurga la o astfel de varianta. "Aceasta obligatie o avem fata de cetatenii judetului Botosani

19 August 2011 - Santierele Consiliului Judetean vizitate de Tabuleac

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, a vizitat cateva din santierele pe care institutia pe care o conduce le administreaza si sa declarat multumit de stadiul lucrarilor pe un singur santier din trei. Derulate pe fonduri europene si proprii. Casa Ventura, Centrul Militar Judetean si Centrul de plasament "Prietenia" au fost inspectate de presedintele judetului, lucrarile fiind efectuate cu fonduri proprii si europene, insa doar la Ventura situatia este multumitoare.

04 August 2011 - Tabuleac: "Rezultatele publicate in presa centrala sunt mai demne decat cele vehiculate la nivel local"

Creditat cu 35% intentie de vot la viitoarele alegeri locale, cu 10 procente peste liderii USL, Mihai Tabuleac, actualul presedinte al Consiliului Judetean, este de parere ca rezultatele publicate de presa centrala sunt mai realiste fata de cele vehiculate la nivel local.

Acesta face referire la faptul ca atat Gheorghe Marcu, liderul PSD, cat si Florin Turcanu, presedintele PNL, au anuntat ca au, fiecare, peste 50% in sondaje.

20 Iunie 2011 - Tabuleac: Botosaniul ar putea pierde fonduri, in cazul in care va fi incorporat intr-o zona mai mare!

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, considera ca, in cazul in care s-ar face o noua reorganizare administrativ-teritoriala, judetul Botosani ar avea foarte mult de pierdut in ceea ce priveste obtinerea fondurilor pentru derularea proiectelor.

"Noi suntem acum in pragul inceperii unei investitii finantata din fonduri eruopene, prin Programul Operational Sectorial de Mediu, in domeniul sistemului de apa, canalizare, epurare. Este o investitie care depaseste 100 de milioane de

15 Aprilie 2011 - Presedintele CJ tine audiente in judet

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, a inceput sa sustina audiente si pentru botosanenii din afara municipiului resedinta de judet.

Acesta a declarat ca cele mai des prezentate probleme tin de Oficiul de Cadastru si Agentia de Prestatii Sociale.
"Nu asteptam sa vina cetatenii aici, in Palatul Administrativ, sa ne bata la usa. Saptamanal, in medie, doua localitati le rezolvam mergand in teren.

Am plecat de la premiza ca cel mai bine cunosti problemele cu care se confrunta

03 Martie 2011 - PSD-istul Arosoaie a primit unitatile cu cei mai multi bani de la CJ

Social-democratul Mihai Arosoaie a primit si in scris atributii de la presedintele Consiliului Judetean dupa ce initial acestea ii fusesera comunicat doar verbal. Astfel, noul vicepresedinte al CJ va coordona Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, adica institutiile subordonate care dispun de cel mar mare buget. PSD-istului i s-au mai acordat printr-o dispozitie semnata de Mihai Tabuleac cele trei unitati medico-sociale

15 Ianuarie 2011 - Tabuleac este cel mai mincinos si cel mai ridicol om

Declara seful liberalilor botosaneni Presedintele Partidului National Liberal Botosani, Florin Turcanu, l-a atacat din nou pe fostul sau actualul sau prieten Mihai Tabuleac. Din nou, presedintele Consiliului Judetean este acuzat ca mai are doi saculeti de bani de umplut, iar mai nou este "cel mai ridicol si mai mincinos". Marul discordiei il reprezinta bugetul judetului, impartit aiurea si cat se poate de politic.

" E prea puternic Florin Turcanu. Eu fac, eu desfac. E bine, nu e rau. E

05 Ianuarie 2011 - Presedintele CJ Botosani critica gestionarea bugetului asigurarilor de sanatate

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, a criticat, marti, masura Guvernului privind gestionarea bugetului asigurarilor de sanatate. El a declarat ca este gresita decizia potrivit careia casele judetene de asigurari de sanatate vor primi 60% din totalul contributiilor.

"Pentru judetul Botosani reprezinta un mare pericol. Mi se pare ca sa luat o masura gresita, pentru ca sa tinut cont de vocea celor cu bani mai multi. Trebuia sa se tina

03 Decembrie 2010 - Presedintele Tabuleac confirmat reabilitarea drumului european Targu-Frumos - Botosani

Prezent la Flamanzi pentru a participa la alegerile din cadrul Organizatiei PDL locale, Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Botosani, a confirmat implementarea, in anul 2011, a doua proiecte extrem de utile infrastructurii locale. Este vorba, in primul rand, de realizarea retelei comune de apa si canalizare a localitatilor Frumusica / Flamanzi, apoi de inceperea modernizarii drumului european DE58, care, plecand din Targu-Frumos si ajungand Botosani, strabate si localitatile

02 Decembrie 2010 - Presedintele Mihai Tabuleac, Acuzat ca tine secret raportul Curtii de Conturi

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a fost somat sa raspunda in scris la o interpelare a PRM-istul Dumitru Codreanu. Acesta din urma s-a adresat tot printr-o adresa sefului judetului in care solicita explicatii referitor la faptul ca tine la secret raportul Camerei de Conturi Botosani privitor la aparatul propriu al institutiei.

Saptamana aceasta, in plina sedinta de Consiliul Judetean, Dumitru Codreanu si-a sustinut punctul de vedere, dezvaluind ca a cerut un exemplar al

29 Noiembrie 2010 - Tabuleac, acuzat ca tine secret raportul Curtii de Conturi

Inca de la inceput sedinta Consiliului Judetean de luni a fost una furtunoasa. PRM-istul Dumitru Codreanu a adresat o interpelare scrisa presedintelui CJ in care ii cere explicatii pentru tinerea la secret a raportului Camerei de Conturi Botosani privitor la aparatul propriu al CJ.

Reprezentantul Romaniei Mari s-a plins ca i-a cerut lui Mihai Tabuleac un exemplar, iar acesta a refuzat sa ii dea, desi, sustine el, consilierii judeteni sunt cei care voteaza o multime de proiecte cu

30 Septembrie 2010 - Prim-vicepresedintele PD-L Mihai Tabuleac refuza sa mai comenteze situatiile interne din partid

Chiar daca de la inceputul saptamanii, organizatia judeteana PD-L Botosani are conducere dupa mai bine de patru luni de zile, prim-vicepresedintele Mihai Tabuleac refuza sa isi exprime opinia vizavi de alegerea facuta. Asta in ciuda faptului ca a fost convocat alaturi de alti membri ai Biroului Politic Judetean la sedinta nationala cand s-a dezbatut aceasta problema. Mihai Tabuleac sustine ca nu este avizat sa isi exprime opiniile vizavi de "bataliile" interne din partid, desi in urma cu circa

30 Septembrie 2010 - Prim-vicepresedintele PD-L Mihai Tabuleac refuza sa mai comenteze situatiile interne din partid

Chiar daca de la inceputul saptamanii, organizatia judeteana PD-L Botosani are conducere dupa mai bine de patru luni de zile, prim-vicepresedintele Mihai Tabuleac refuza sa isi exprime opinia vizavi de alegerea facuta. Asta in ciuda faptului ca a fost convocat alaturi de alti membri ai Biroului Politic Judetean la sedinta nationala cand s-a dezbatut aceasta problema. Mihai Tabuleac sustine ca nu este avizat sa isi exprime opiniile vizavi de "bataliile" interne din partid, desi in urma cu circa

25 Septembrie 2010 - Pentru ca nu l-a mai nasit, Turcanu i-a pus gand rau

Presedintele Tabuleac verificat la sange de liberali .

Ieri, vicepresedintele Consiliului Judetean, Catalina Lupascu, a anuntat ca alesii judeteni PNL lucreaza la un proiect de hotarare privind infiintarea unei comisii care sa verifice daca exista conflicte de interese intre firmele beneficiare ale unor incredintari directe si membri ai executivului Consiliului Judetean.
Potrivit sursei citate, noua comisie ar putea sa aiba componenta sapte consilieri. Acestia va trebui sa verifice modul

17 Septembrie 2010 - Doua milioane lei pentru amenajarea Siretului in zona Hantesti - Bucecea

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a declarat ca Ministerul Mediului a alocat doua milioane lei in regim de urgenta pentru consolidarea Siretului in zona HantestiBucecea.

"Am avut o discutie cu domnul ministru Lazslo Borbely pe marginea situatiei deosebite in zona BuceceaHantesti, unde raul Siret a provocat ruperea unei portiuni destul de mari din malul stang al Siretului, cu tot cu un segment de drum judetean, blocand circulatia dintre judetul Botosani si Suceava, prin

03 Septembrie 2010 - Tabuleac: "Aceasta rectificare negativa nu convine nimanui, nici macar mie"

Ordonanta de Guvern nr.18, care a aparut in Monitorul Oficial al Romaniei, cu privire la rectificarea negativa a bugetului de stat pe anul 2010, nu este nici pe placul presedintelui Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac care a precizat ca a ales din toate variantele rele pe care le-a avut la dispozitie varianta cea mai putin rea.

"Este adevarat ca bugetele din localitatile din judetul Botosani pentru 2010 nu erau suficiente pentru a asigura un serviciu public eficient, dat fiind faptul ca de

01 Septembrie 2010 - Managerul Apa Grup ii multumeste lui Mihai Tabuleac pentru deblocarea situatiei cu E.ON

E.ON Moldova a reconectat inca din 30 august, ora 16.00, toate punctele de consum apartinand operatorului de apa. Conflictul financiar aparut intre SC Apa Grup SA si furnizorul de energie electrica s-a detensionat in urma interventiilor facute de presedintele Consiliului Judetean, Mihai Esabuleac. Acesta a dat garantii reprezentantilor societatii E.ON, potrivit carora restantele operatorului de apa vor fi platite in perioada urmatoare. Discutia a avut loc dupa intalnirea de luni dimineata, la

29 Iulie 2010 - Mihai Tibuleac va contesta in instanta hotarirea privind numirea pe criterii politice a membrilor in consiliile de administratie ale spitalelor

Presedintele Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tibuleac, a declarat, joi, dupa sedinta CJ, ca va contesta in instanta hotarirea privind numirea pe criterii politice a membrilor in consiliile de administratie ale spitalelor.
"Votul nu este conform si de aici nu poate sa rezulte altceva decit o actiune in justitie. O data cu transferul managementului unitatilor sanitare cu paturi de la stat la Consiliul Judetean sau la consiliile locale s-au stabilit, prin lege, si o serie de masuri de

22 Iulie 2010 - Mihai Tabuleac despre Cornel Enache: "Nu este normal sa chemi in judecata pentru acte de nelegalitate si apoi sa-l mandatezi cu calitatea de manager

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean a explicat joi motivele pentru care a schimbat doar managerului Spitalului Judetean, ca urmare a preluarii in administrare a sase unitati spitalicesti. Acesta l-a schimbat de la sefia Spitalului Judetean pe medicul Cornel Enache in favoarea medicului Ovidiu Mimor. Practic mutarea a fost facuta din cauza faptului ca Enache a privatizat Laboratorul de Analiza, prin nerespectarea legislatiei, sustin reprezentantii CJ care ulterior au actionat in

28 Iunie 2010 - Bani pentru drumul Cristinesti - Suharau - Oroftiana

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a anuntat ca a primit scrisoarea de acceptare la finantare pentru modernizarea a 13 kilometri de drum judetean, portiunea CristinestiSuharauOroftiana. Modernizarea acestui drum judetean

25 Iunie 2010 - Tabuleac : Eu sunt singurul meu sprijin

"La momentul actual s-ar parea ca eu sunt singurul, sau, hai sa spun, cel mai important sprijin", a afirmat vineri presedintele Consiliului Judetean. Acesta si-a exprimat din nou dezamagirea fata de faptul ca proiecte importante pentru judet, precum reabilitarea unui drum sau a unui imobil, se deblocheaza doar prin interventia sa personala. Sprijinul parlamentarilor aproape ca nu exista, asta desi face parte din partidul de guvernamant.

"Eu nu ma gindesc neaparat la

16 Iunie 2010 - Mihai Tibuleac: Nu vin ministrii romani la Ipotesti, dar vine un ministru din Republica Moldova

Presedintele Consiliului judetean Botosani, Mihai Tibuleac, si-a manifestat, marti seara, in deschiderea taberei de creatie de la Ipotesti, regretul ca niciun ministru roman si niciun oficial al Ministerului Culturii nu a participat, la evenimentele organizate la Ipotesti cu prilejul implinirii a

10 Iunie 2010 - Tabuleac despre Flutur : "Eu nu i-am vazut demisia"

Declaratii pline de subintelesuri facute joi de prim-vicepresedintele PDL Botosani. Mihai Tabuleac a vorbit in cadru oficial despre situatia organizatiei judetene, facind mai multe afirmatii ce lasa loc la interpretari. "Eu nu i-am vazut demisia,

05 Iunie 2010 - Mihai Tabuleac, seful lui Cornel Enache

Spitalul Judetean va trece cel mai probabil de la 1 iulie in administrarea Consiliului Judetean.

Guvernul a aprobat transferul unitatilor spitalicesti catre autoritatile locale, iar acest lucru ar urma sa aiba loc luna viitoare. Cornel Enache,

21 Mai 2010 - Tabuleac nu se grabeste sa ocupe postul lui Flutur

Mihai Tabuleac, prim-vicepresedintele PDL Botosani, exclude din nou varianta de a prelua conducerea filialei si este rezervat chiar si in privinta depunerii unei candidaturi. Asta chiar daca la ora actuala, cel putin teoretic, democrat-liberalii

20 Mai 2010 - Vizita de la ANRSC la Botosani

Ieri, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, Mircea Leontin Matei, a efectuat o vizita de lucru la Botosani. In periplul sau in s-a intalnit cu prefectul Cristian Roman,

19 Mai 2010 - Framantari pentru conducerea interimara a PDL

Situatie incerta la varful PDL Botosani, dupa ce Catalin Flutur si-a anuntat luni demisia din functia de conducere a organizatiei judetene. Din punct de vedere statutar fraiele organizatiei ar trebui sa fie preluate provizoriu de catre a doua

18 Mai 2010 - Flutur:"Responsabilul politic a fost domnul Mihai Tabuleac"

In urma deciziei exprimate luni de Catalin Flutur, de a-si da demisia din functia de presedinte al Organizatiei Judetene PDL , fostul lider al democrat-liberalilor botosaneni a spus ca aceasta decizie nu are nicio legatura cu Mihai Tabuleac,

17 Mai 2010 - Demisia este unilaterala, nu sunt comentator de demisii

Prim-vicepresedintele PDL Botosani, privit multa vreme ca principal oponent al primarului in cadrul organizatiei judetene, sustine ca nu are nici o legatura cu anuntul facut de acesta. "Decizia este un

07 Mai 2010 - Aeroportul de la Salcea ar putea primi finantare

Ieri, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Botosani, Mihai Tabuleac, a avansat ideea unui parteneriat cu institutia omoloaga din Suceava, perfectat conform Legii 215 a administratiei publice locale, care sa permita contributia unor fonduri

05 Mai 2010 - Scolarii vor primi mere cu aviz european

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, a anuntat ca peste 44.000 de elevi din judet vor primi zilnic cate un mar la scoala, in completarea programului guvernamental "Lapte si corn". Furnizarea si distributia fructelor pentru

30 Aprilie 2010 - Tabuleac, tot nu vrea functie in PD-L

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean si prim-vicepresedinte al PDL Botosani, ramane ferm pe pozitii in decizia sa, cel putin pentru moment, de a nu candida pentru vreo functie in partid. Prezenta "supervizorilor" centrali Gheorghe

29 Aprilie 2010 - Tabuleac ar candida pentru o functie in PDL doar daca se face analiza alegerilor la prezidentiale!

In urma cu cateva saptamani, prim-vicepresedintele PDL Botosani, Mihai Tabuleac, a spus ca nu intentioneaza sa candideze pentru o anumita functie din cadrul Organizatiei Judetene PDL, motivand ca nu s-a facut evaluarea rezultatelor obtinute

29 Aprilie 2010 - Mihai Tabuleac nu exclude posibilitatea depunerii candidaturii pentru o functie in PD-L, dar doar in anumite conditii

Mihai Tabuleac, primvicepresedintele PD-L Botosani nu exclude posibilitatea de a candida din nou pentru o functie in partid, insa numai in anumite conditii. Acesta a declarat in urma cu cateva saptamani ca

29 Aprilie 2010 - CJ nu renunta la procesele cu Spitalul Judetean Mavromati si firma Sanomed!

"La un moment tot se va ajunge la concluzia ca aceasta operatiune nu trebuia sa aiba loc pentru ca nu e corecta, dreptatea se va vedea, la momentul la care i se va permite sa se vada", a spus Mihai Tabuleac, presedintele CJ, despre privatizarea

24 Aprilie 2010 - Puhoi de lume la slujba de Sf. Gheorghe

Sute de credinciosi au luat parte, ieri, la slujba religioasa oficiata la Biserica "Sfantul Gheorghe". Nu au lipsit de la evenimentul religios primarul Catalin Flutur si prefectul Cristian Roman, dar si presedintele Consiliului Judetean, Mihai

23 Aprilie 2010 - ACHITEI: "Daca as fi presedinte la CJ as candida la presedentia PDL"

Referitor la posibila candidatura a lui Mihai Tabuleac pentru functia de presedinte al Partidul Democrat Liberal, Cristian Achitei, secretar general adjunct al PDL Botosani, a

16 Aprilie 2010 - Bani pentru inundatii dusi pe Apa Sambetei

Consiliul Judetean (CJ) Botosani ar putea rambursa ajutorul financiar in valoare de doua milioane de euro acordat de Uniunea Europeana pentru inlaturarea efectelor inundatiilor din luna iulie 2008.

Presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac, a

16 Aprilie 2010 - Seful CJ se rupe de PDL

Prim-vicepresedintele filialei judetene PD-L, Mihai Tabuleac, nu mai candideaza la nici o functie in partid. Anuntul a fost facut public ieri, alaturi de alte declaratii prin care a condamnat in termeni duri noul statut, dar si organizatia

15 Aprilie 2010 - Tabuleac refuza sa mai candideze pentru vreo functie in PD-L Botosani

Presedintele Consiliului Judetean , Mihai Tabuleac, refuza sa mai candideze pentru vreo functie in PD-L la alegerile din cadrul filialei judetene din acest an.

15 Aprilie 2010 - Flutur: "Domnul Tabuleac, daca nu este presedinte, inseamna ca nu mai vrea sa fie nimic"

Referitor la declaratiile lui Mihai Tabuleac, cel care, in calitate de vicepresedinte al Partidului Democrat Liberat, organizatia Botosani, a adus acuzatii grave la adresa propriului sau partid, Catalin Flutur, liderul PD-L, a spus ca nu are nicio

29 Martie 2010 - Nitura acuza sefii judetului de dezinteres total fata de problemele Botosaniului

Consilierul judetean Eugen Nitura a declarat ca in apropiata sedinta de Consiliu Judetean va cere socoteala presedintelui Mihai Tabuleac referitor la tergiversarea unor lucrari pentru care s-au alocat fonduri importante. Consilierul PRM va cere in

17 Martie 2010 - TABULEAC: "Desfiintarea Maternitatii si a Spitalului de Copii deschide posibilitatea unor interese ce nu au nimic in comun cu domeniul ocrotirii sanatatii!"

Dupa vizita efectuata in municipiul Botosani de catre secretarul de stat Cezar Irimia, din cadrul Ministerului Sanatatii, a rezultat ca se intentioneaza ca atat Maternitatea, cat si Spitalul de Pediatrie din municipiu sa devina sectii ale

12 Martie 2010 - Tabuleac, invitat prim-vicepresedinte in PNL

5% sunt sansele pe care Florin Turcanu i le da lui Mihai Tabuleac sa mai fie nominalizat de PD-L pentru presedintia CJ in cazul in care Catalin Flutur ramane seful filialei. In timp ce unii liberali sunt invitati sa plece daca nu mai sunt

12 Martie 2010 - Turcanu il vrea adjunct pe presedintele Mihai Tabuleac

daca Tabuleac accepta, Turcanu ii promite un al doilea mandat de presedinte al CJ Ieri, liderul liberalilor botosaneni, Florin Turcanu, a declarat ca il mai asteapta pe presedintele Mihai Tabuleac doar pana la sfarsitul Lunii Martisorului sa

12 Martie 2010 - Consiliul Judetean, proprietar scos din joc de magistrati

"Trebuie sa dovedim ce cautam noi acolo, de ce le tulburam linistea", a explicat presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, in legatura cu ceea ce s-a stabilit la termenul de prezentare in instanta in cazul privatizarii Laboratorului de

11 Martie 2010 - Reabilitarea Spitalului Judetean va incepe, cel mai probabil, in toamna anului 2010!

Presedintee Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a intrat in posesia unui document oficial primit de la Agentia de Dezvoltare Nord-Est, act care reprezinta acceptarea cererii de finantare pentru reabilitarea Spitalului Judetean Botosani.

"Am

06 Martie 2010 - Salariu de peste 5.600 de lei pentru directorul Memorialului Ipotesti

Directorul Memorialului Ipotesti - Centrul de Studii "Mihai Eminescu" din Botosani, Mihai Jijie, va beneficia de un salariu lunar de 5.689 de lei, potrivit unei hotarari adoptate, joi, de Consiliul Judetean. Jijie, care ocupa functia ca

04 Martie 2010 - Vama moderna la Racovat

Potrivit celor declarate de catre presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, un al doilea mare succes pentru administratia locala in domeniul punctelor de trecere a frontierei isi se va concretiza la Racovat. Dupa ce in urma cu

24 Februarie 2010 - CJ imparte milioanele statului in secret

In timp ce fiecare institutie in parte lucreaza inca la noile organigrame si state de functii, oficial bugetul judetului a fost scos spre dezbatere publica pe site-ul Consiliului Judetean, www.cjbotosani.ro. Numai ca este prezentat doar in

18 Februarie 2010 - Institutiile de cultura trebuie sa si produca, nu doar sa cheltuiasca, spune seful CJ!

Pe langa cele zece milioane de lei care au fost propuse pentru bugetarea celor sase institutii de cultura din judetul Botosani pe anul 2010, presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a precizat ca aceste institutii vor trebuie sa puna

18 Februarie 2010 - Asalt pe milioanele Consiliului Judetean

158 de milioane de lei sunt la dispozitia judetului pentru impartirea pe unitatile subordonate. Asa cum arata la ora actuala proiectia bugetara proprie a judetului, scoasa spre dezbatere publica pentru 15 zile, bugetele institutiilor aflate sub

05 Februarie 2010 - Bugetul judetului incaiera partidele

Bugetul judetului Botosani, care va fi repartizat, astazi, in sedinta de Consiliu Judetean, starneste mari controverse intre alesi. O adevarata lupta de culise se duce intre PD-L, PNL si PSD pe marginea impartirii banilor pe primarii. Disputa pe

04 Februarie 2010 - Tabuleac: "Sunt discutii dirijate din afara Botosaniului, ca bugetul trebuie incadrat in procente, in functie de partid"

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a marturisit astazi ca se afla intr-o situatie mai deosebita, intrucat a trebuit sa elaboreze proiectul de buget pe 2010, in conditiile in care repartizarea sumelor pe localitati a fost facuta fara

04 Februarie 2010 - 45 milioane euro in raportul lui Tabuleac

Peste 30 de proiecte vizand fonduri europene si guvernamentale, cu o valoare de aproximativ 45 milioane de euro, au fost initiate si instrumentate de Consiliul Judetean, in anul 2009, potrivit raportului de activitate al presedintelui CJ Mihai

04 Februarie 2010 - Autoritatile judetene au primit asigurari ca Vama Radauti Prut va deveni, din provizorie, definitiva!

Lucrarile pentru deschiderea Vamii Radauti Prut se vor finaliza pe 12 februarie, potrivit celor spuse joi de presedintele Consiliului Judetean Botosani, iar deschiderea oficiala a Vamii va avea loc, cel mai probabil, pe 15 februarie 2010.

Vizavi

03 Februarie 2010 - Mihai Tabuleac si-a prezentat raportul de activitate pe anul 2009!

Peste 30 de proiecte vizand fonduri europene si guvernamentale, cu o valoare de aproximativ 45 milioane de euro au fost initiate si instrumentate de Consiliul Judetean in anul 2009.

Prezentate in Raportul de Activitate al Presedintelui

01 Februarie 2010 - Tabuleac si-a mai angajat un consilier

In vremuri de criza, cind se tot anunta disponibilizari, Mihai Tabuleac isi mai trage un consilier personal platit din banii contribuabilului. Cabinetul propriu al presedintelui Consiliului Judetean a fost suplimentat, din aceasta luna, cu inca

01 Februarie 2010 - Vama de la Radauti Prut devine realitate pe 12 februarie

Prefectul judetului, Cristian Roman, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, au convocat duminica o sedinta cu toti sefii de institutii care vor fi implicate in realizarea punctului de trecere a frontierei de la Radauti

25 Ianuarie 2010 - CJ-ul rupt in doua de Camera Agricola

Ape tulburi in prima sedinta ordinara de Consiliu Judetean din acest an. Pentru postul de director la Camera Agricola Judeteana va fi, se pare, incaierare. In cadrul procesului de descentralizare, Consiliul Judetean este nevoit sa preia sub

16 Ianuarie 2010 - Membrii ATOP, platiti ca sa nu faca nimic

Autoritarea Teritoriala de Ordine Publica, organism consultativ care asigura reprezentarea si promovarea intereselor comunitatii in scopul asigurarii unui climat de siguranta si securitate publica, si care se constituie si functioneaza pe langa