Mitrea: Mihai Tanasescu a fost "sters cu guma" din functia de vicepresedinte

Luni, 01 Februarie 2010, ora 23:11
2913 citiri
Mitrea: Mihai Tanasescu a fost "sters cu guma" din functia de vicepresedinte
Foto: Arhiva

Senatorul Miron Mitrea, unul dintre principalii pretendenti la sefia PSD, spune ca din echipa sa ar putea face parte Marian Sarbu, Adrian Severin si Mihai Tanasescu, cel care "a fost sters cu guma" din functia de vicepresedinte castigata la Congres.

Invitat luni seara la "Ora de foc" de la Realitatea TV, Miron Mitrea a mai declarat ca se sfatuieste tot timpul pe probleme economice cu Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI, cel care in repetate randuri si-a exprimat public sprijinul pentru Miron Mitrea.

"E membru PSD si a fost sters din functia de vicepresedinte cu guma. El a fost ales vicepresedinte al PSD la Congres, dar a fost sters de pe site. Conform rezultatelor Congresului, el este inca vicepresedinte al PSD", a sustinut Miron Mitrea.

Realegerea lui Hrebenciuc nu face bine partidului

Totodata, senatorul PSD s-a aratat dezamagit de realegerea lui Viorel Hrebenciuc in functia de lider al grupului parlamentar PSD la Camera Deputatilor. "Nu mi-a facut placere rezultatul, nu sunt un fan al lui Viorel Hrebenciuc, din contra. Eu cred ca alegerea nu face bine pe termen mediu si lung partidului", a spus Mitrea, recunoscand ca regreta faptul ca i-a cedat aceasta functie lui Hrebenciuc in urma cu 6 ani, cand a demisionat din Parlament pentru a se pune la dispozitia justitiei.

In opinia sa, Viorel Hrebenciuc a reusit sa "ii manevreze cu abilitatea binecunoscuta" pe colegii sai deputati. Mitrea spera insa ca la Congres nu se va repeta situatia. "Sper sa fie un congres bine organizat, fara ghilimele. De altfel, numarul de delegati nu te duce cu gandul ca se pot face aranjamente foarte mari", a declarat Mitrea.

Viorel Hrebenciuc a fost reales, luni, in functia de lider al grupului PSD din Camera Deputatilor, fiind votat de 59 de deputati social-democrati, fata de contracandidatul sau, Ioan Munteanu, care a obtinut doar 46 de voturi.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Mitrea Tanasescu vicepresedinte PSD, #candidati PSD Congres, #Mitrea realegere Hrebenciuc deputati , #PSD