Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 16:48
3869 citiri
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu FOTO Facebook

Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă pentru perioada 15 iunie - 15 septembrie.

Trăistariu a explicat în detaliu ce beneficii oferă persoanei care se va ocupa de curățenie, dar și ce pretenții are.

„Salariul îl negociez, în funcție de unde vine. Până acum, în ultimii patru ani, am plătit lunar un salariu de 2.500 de lei, plus carte de muncă, nu știu dacă anul acesta o să îl mai cresc, o să văd, depinde cine mă sună și ce zice.

Nu rămâne nimeni la mine pe termen lung pentru că fiecare vrea un job pentru tot anul, iar eu am nevoie de cineva fix trei luni, cât durează sezonul estival. Nu iau cu probă de lucru, îmi spune fiecare pe unde a mai lucrat, pe la alte hoteluri sau pe la alte apartamente, angajez pe bază de experiență”, a precizat el pentru Playtech.

„Camerista nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi, trei luni pe vară. La cele șase apartamente pe care le am în Mamaia Nord, la ora 11.00 turiștii eliberează camerele, iar la ora 14.00 vin ceilalți, așa că femeia va avea la dispoziție trei ore, în care trebuie să facă ordine și curățenie în 2, în 3 sau în 4 apartamente, depinde câte se eliberează în acea zi. Rar se eliberează toate șase, dar, când este așa, mai chem pe cineva în ajutor.

Vor fi și zile libere, când nu se eliberează niciun apartament, cam 2-3 lunar. În principiu, sunt și sâmbete și duminici în care se eliberează, așa că se lucrează și atunci. Oricum, are mult liber, ca să vii la ora 11.00 și să pleci la ora 14.00, nu știu ce job este ăsta, adică, nu te trezești dimineață, iar de la ora 14.00 ai liber, nu este ca la hotel, unde stai o zi întreagă. Aici, ai terminat, pleci acasă”, a mai spus Trăistariu.

„Am sesizat că fetele tinerele fușeresc, adică fac treabă, așa, ca să fie, mai primesc și reclamații de la turiști, că au găsit câte un cartof pe sub pat sau că e praf pe dulap, sunt supărați. Femeile mai mature sunt mai serioase, își fac treaba bine, ca la ele acasă. Deci, prefer să angajez pe cineva cu vârstă cuprinsă între 30 și 50 de ani.

Nu cer cazier, nici studii, decât experiență. Mi-au scris câteva doamne doritoare, azi mă întâlnesc cu ele, o să aleg după ce stau de vorbă cu mai multe. Aș vrea să fie din Mamaia Nord, să vină pe jos, ca să nu plătesc lunar și transportul, vreo 500 de lei”, a subliniat cântărețul.

Quarterly Report - Editia 4

Cifre îngrijorătoare: câți români se duc fericiți la locul de muncă STUDIU
Cifre îngrijorătoare: câți români se duc fericiți la locul de muncă STUDIU
Mult prea puțini români merg cu drag la locul de muncă. Majoritatea sunt stresați din cauza volumului mare de muncă și nesatisfăcuți de salariu. Principalele surse de stres în rândul...
Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Bilanţul real al mandatului actualului edil, Nicuşor Dan, este egal cu zero, a declarat luni, 20 mai, într-o conferinţă de presă, candidatul PNL pentru funcţia de primar general al...
#Mihai Traistariu, #loc de munca, #camerista , #stiri Mihai Traistariu