Mihai Traistariu, despre televiziunea sa: Vreau sa scap de pitipoance si scandaluri - Interviu

Marti, 31 Mai 2011, ora 15:48
4906 citiri
Mihai Traistariu, despre televiziunea sa: Vreau sa scap de pitipoance si scandaluri - Interviu
Foto: Arhiva

Mihai Traistariu a vorbit, in cadrul unui intrviu acordat Ziare.com, despre televiziunea pe care urmeaza sa o deschida. Artistul a mentionat ca doreste sa isi infiinteze un trust care sa cuprinda si un post radio si un ziar, pe langa televiziune.

Mihai inca nu s-a hotarat asupra numelui, insa initiala prenumelui sau sigur se va regasi in aceasta. De asemenea, artistul a tinut sa precizeze ca este vorba despre o televiziune nationala generalista, nu despre una locala, asa cum a anuntat initial presa.

Ce profil va avea televiziunea?

Va fi generalalista, gen Antena 1, Pro Tv. Cu emisiuni, stiri si cu muzica. Este adevarat ca tind mai mult sa scap putin de mondenitati, de pitipoance, scandaluri. Nu suport ideea si o sa fac tot posibilul sa nu intre asa ceva pe televiziunea mea. Ma intereseaza mai mult cultura, festivaluri, concursuri, muzica, dans, actorie si teatru. Vor fi stiri.

Vreti sa captati in acest proiect si persoane publice din Romania sau vreti sa incepeti cu oameni noi pentru public si sa ii promovati dumneavoastra?

O sa incep cu oameni noi. Persoanele publice stau in Bucuresti, iar televiziunea, fiind in Constanta, va fi mai greu pentru ei. O sa pornesc cu oameni din Constanta pe care ii cunosc. Sunt profesionisti.

Sunt oameni care lucreaza in presa deja?

Da. Lucreaza in presa, in televiziuni locale din Constanta sau la ziare locale.

Vor fi si filme?

Da. Absolut tot ca o televiziune normala, dar o sa ma axez mai mult pe partea frumoasa a lucrurilor si nu o sa promovez nimic negativ, nici macar stirile pe care nu le inghit, ca omoara animale, s-au impuscat si batut. Nu imi place sa vad. E adevarat ca trebuie sa dau si din alea, dar eu o sa fac in asa fel incat sa fie totul roz. Are cine sa dea partea negativa, eu o sa o dau pe aia pozitiva.

Probabil CNA-ul va va incurca si va avea un cuvant de spus.

O sa ma incadrez in numarul de stiri, dar nu o sa abuzez cum fac altii.

Va ganditi sa aveti propria emisiune?

Nu m-am gandit deocamdata, dar probabil ca o sa imi fac un talk-show legat de muzica, de meseria mea. Nu cred ca nu m-as descurca. O sa promovez concursurile de care ma ocup. As face un talk-show probabil cu viata unui artist, probabil ceva saptamanal ca sa nu ma tina pe loc. Sa ii descos pe fiecare timp de o ora sa imi zica viata si cariera. Cam asa sunt eu. Sunt mai linistit, nu sunt show man, cum sunt de exemplu Dan Negru sau Mihai Morar.

Cum se va numi televiziunea?

Am mai multe idei. Nu am anuntat oficial un nume. Ori Mihai Tv ori MT Tv. Ceva care sa ma reprezinte. O sa vad. Sau MT Media, ceva cu M oricum.

De ce v-ati indreptat atentia catre televiziune? Aveti o firma de taximetrie, iar presa ar fi ceva nou...

Este o idee mai veche. Am fost la CNA am vazut tot ce trebuie. Am sa accesez si fonduri europene, deja am facut proiectul. Vreau sa fac un trust: televiziune, radio si ziar. Televiziunea va fi nationala, nu locala, cum a scris presa. Se va transmite de la mare, dar nu inseamna ca va fi doar in Navodari. Acolo am eu teren, pe malul marii, l-am cumparat acum doi ani, chiar la nisip. Va fi televiziunea de la malul marii, asa vreau sa o identifice lumea. Probabil acesta va fi motto-ul. Televiziunea va fi nationala. Se va transmite prin toate retetele, am sa merg la toate. E cam greu ca nu se intra usor.

Mihai Traistariu isi deschide televiziune

Aveti un nume, sunteti foarte cunoscut. Credeti va va ajuta in noul proiect?

Nu tine de nume. Tine de audienta. Ca sa ajung sa am audienta trebuie sa ajung pe cablu. E cea mai grea etapa pentru ca sunt multe televiziuni deja si nu mai sunt locuri. Dar o sa ma straduiesc.

Bugetul de un milion si jumatate de euro este sigur?

Da. 500.000 de euro ii suport eu si un milion fonduri europene, daca se aproba, daca nu, o sa ii bag din buzar, dar e cam mult. Sper sa se aprobe. Fondurile se aproba si CNA la fel, cea mai mare problema e intrarea pe cablu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#MIhai Traistariu televiziune, #Mihai Traistariu trust media, #Mihai Traistariu , #stiri Mihai Traistariu