Traistariu: Clubberii sunt niste manelisti emancipati

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 09:26
3115 citiri
Traistariu: Clubberii sunt niste manelisti emancipati

Mihai Traistariu este nemultumit de faptul ca adevaratii artisti ai Romaniei sunt pusi in umbra de oameni fara valoare. Cantaretul considera ca cei ce asculta in prezent muzica de club sunt, de fapt, "niste manelisti emancipati".

"Vorbeam cu un coleg de breasla, rocker, care mi-a spus un lucru mega adevarat. Mi-a zis asa: 'Mihai, cei care asculta azi muzica de club sunt fostii manelisti de acum 5-6 ani'. Cu totii s-au dezis de manele si au trecut pe club. Deci, in esenta clubberii sunt niste manelisti emancipati sau mai bine zis clubbing = manele 2012", a declarat Traistariu pentru Ziare.com.

Artistul considera ca solutia pentru ca volorile sa fie recunoscute este ca fiecare cantaret sa mearga pe drumul sau "orbeste" pana "o sa treaca si acest val de 'manele' numit, de fapt, mai nou si mai trendy 'muzica de club'".

Mihai Traistariu, despre televiziunea sa: Vreau sa scap de pitipoance si scandaluri - Interviu Ziare.com

Impresarii sunt niste hoti, niste golani, niste derbedei

Daca Mihai ar putea schimba ceva in lumea muzicala, ar fi "conducerea".

"Aceasta 'conducere' e formata din: producatorii caselor de discuri (care, de obicei, habar n-au de muzica ), impresarii (care in 90% din cazuri sunt niste hoti, niste golani, niste derbedei, de obicei fara prea multa scoala si care nu stiu sa lege doua cuvinte, dar au un tupeu extraordinar si astfel reusesc sa gaseasca contracte), dj-ii de la radio (care baga la radio doar ce asculta ei noaptea prin cluburi) si producatorii muzicali (care de cele mai multe ori dau un simplu copy-paste din muzica americana)", a continuat fostul membru al trupei Valahia.

Tanarul cantaret regreta faptul ca multi colegi au ales sa se retraga din muzica din cauza faptului ca "non-valorile sunt ridicate larang de 'artisti'".

"De multe ori privesc cum se sting artisti in vreme ce personaje complet lipsite de talent sunt chemate peste tot. Am intalnit artisti care n-au mai suportat si au abandonat deja lupta. Nu pot sa dau nume. Da. Am colegi care nu vor sa mai revina pe scena artistica decat atunci cand 'se va face curatenie' in show-biz-ul romanesc", a marturisit acesta.

In plus, pe Traistariu il deranjeaza si faptul ca un roman trebuie sa aiba prima data succes in afara tarii pentru a ajunge sa fie recunoscut la noi.

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...