Traistariu neaga informatiile din presa: Nu ma casatoresc acum

Joi, 18 August 2011, ora 12:19
2639 citiri
Traistariu neaga informatiile din presa: Nu ma casatoresc acum
Foto: Arhiva

Presa mondena a anuntat joi ca Mihai Traistariu urmeaza sa se casatoreasca, insa artistul a negat informatia, mentionand ca are de gand sa faca acest pas, insa peste cativa ani.

"Nu este adevarat. Mi-a luat interviul cineva de la Vip (n.red. Revista Vip) la Festivalul de la Managalia sau Callatis. 'Ceva ganduri de casatorie?'. 'Da, o sa ma casatoresc candva'. Exact asa am zis, am si inregistrat. Nu am declarat asa ceva. Ne intelegem super. Avem trei ani, dar nu ma casatoresc acum. Peste cinci ani, poate. Nu am zis acum, am zis candva, nu acum ca sa se inteleaga ca maine. Am discutat despre casatorie, dar nu e momentul acum", a declarat cantaretul pentru Ziare.com.

In aceeasi revista s-a scris ca Mihai isi doreste 12 copii, "pentru fiecare zodie cate unul", informatie despre care artistul spune ca a spus-o tot in gluma, dar ca este adevarat ca isi doreste multi copii.

Vedeta saptamanii: Ce nu stiai despre Mihai Traistariu

Pe plan profesional, Mihai continua proiectul televiunii, insa intampina cateva probleme din cauza fondurilor europene.

"Abia in aprilie imi intra dosarul la discutie. In afara (n.red stainatate) in trei luni s-au dat fondurile, la noi cam doi-trei ani dureaza. Abia in aprilie intra la discutat, pana se aproba in septembrie, anul viitor, si pana primesc bani in cont mai dureaza", ne-a mai spus artisul.

Despre boala misterioasa

In ceea ce priveste boala sa misterioasa despre care toata lumea vorbeste, cantaretul ne-a marturisit ca lucrurile nu sunt atat de grave si ca este posibil sa fie vorba despre o simpla oboseala vocala si el sa isi faca griji fara motiv.

"Pe mine nu ma doare nimic. Lumea trebuie sa inteleaga ca nu ma doare nimic. Nu e ceva grav, toata lumea se sperie. Pur si simplu ragusesc dupa concerte. Poate fi chiar si o oboseala vocala. M-am intalnit cu Nico, cantareta, si mi-a zis ca si ea ragusea dupa concerte. Poate fi doar atat si ma sperii eu degeaba. Poate doctorii de aia nu depisteaza nimic", a adaugat Mihai.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mihai Traistariu casatorie, #Mihai Traistariu copii, #Traistariu boala, #Traistariu televiziune , #stiri Mihai Traistariu