Un cantaret revoltat: Ce-i penibil? Ca vreau sa fiu catalogat drept un tip sexy? (Foto)

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 17:22
5698 citiri
Un cantaret revoltat: Ce-i penibil? Ca vreau sa fiu catalogat drept un tip sexy? (Foto)
Foto: Facebook/Mihai Traistariu

Mihai Traistariu este intr-o continua schimbare. A recurs la un implant de par, dand tonul in acest sens in showbiz-ul autohton, s-a apucat sa mearga la sala si s-a imprietenit - unii spun prea mult - cu oglinda.

Cornel Pasat, pe urmele lui Mihai Traistariu

Cum carcotasii nu sunt putini, iar criticile la adresa sa sunt destule, cantaretul a simtit nevoia sa puna lucrurile la punct pe o retea sociala: "Cei care striga 'penibil'... sunt mai penibili decat isi imagineaza", scrie pe Facebook Mihai Traistariu.

"Ce-i penibil? Ca ma ingrijesc mai mult decat o faceam inainte? Ca vreau sa arat bine? Ca vreau sa fiu mai frumos? Ca vreau sa fiu catalogat drept un tip sexy?", intreaba retoric artistul.

Singur isi da si raspunsul, trasand, pentru fani, traiectoria sa de acum inainte. "Eu merg inainte pe drumul meu! Asa m-a invatat viata! Sa nu tin cont de 'sfaturile' celor care-ti vor 'numai binele'...", conchide el.

In weekend, Mihai Traistariu a postat un nou set de fotografii realizate in baie. S-a pozat in oglinda, fara tricou, contemplandu-si zambind bretonul, din mai multe unghiuri.

Vedeta a tinut sa precizeze ca parul sau "made in Turcia" numara deja 15 centimetri si ca intentioneaza sa-l lase sa creasca pana la 21 de centimetri.

A.S.

#Mihai Traistariu par, #Mihai Traistariu poze baie, #Mihai Traistariu bust gol, #Mihai Traistariu implant par, #Mihai Traistariu Facebook , #stiri Mihai Traistariu