Pe modelul Grindeanu, Valcov pregateste o evaluare si pentru Guvernul Tudose

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 22:33
4615 citiri
Pe modelul Grindeanu, Valcov pregateste o evaluare si pentru Guvernul Tudose
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat o evaluare a Cabinetului Mihai Tudose la reuniunea Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc in 29 septembrie, la Sucevita.

"Voi prezenta o evaluare a mea, din partea PSD, a guvernarii saptamana viitoare, la CExN la Sucevita", a spus Dragnea, marti seara, la Romania TV.

Referindu-se la remanieri, Dragnea spune ca, din punctul sau de vedere, "la ora asta nu poate fi vorba despre niciun ministru". "Din punctul meu de vedere. Dar...", a completat el.

Dragnea a sustinut ca ritmul impus de el membrilor Cabinetului este "unul dracesc". "Eu mai faceam practica in liceu si la retele electrice. Le-am spus: 'Nu se lucreaza la 220, ci la 380'. Ritmul este infernal, nu suntem in situatia in care ai timp sa o lalai la minister, ai timp sa faci multe greseli, pentru ca trenul trece repede prin gari, nu avem timp de asta", a declarat liderul PSD.

Intrebat daca Darius Valcov va participa la aceasta evaluare, Liviu Dragnea a confirmat. "Bineinteles. Nu renunt sub nicio forma. Este foarte bun economist, un om cu viziune si un om care poate participa la o constructie serioasa a unui program de guvernare, lucru pe care l-a si facut. (...) Este un om respectat in partid si in Guvern", a motivat el.

Amintim ca evaluarea lui Valcov din primavara l-a costat functia pe fostul premier Sorin Grindeanu, care a ajuns sa fie dat jos prin motiune de cenzura de propriul partid.

Dezastru in evaluarea programului de guvernare: Doar 13 la suta promisiuni indeplinite, dar Grindeanu e judecat pentru masuri programate in 2018

#Dragnea evaluare guvern Tudose , #guvern