Mihai Tudose ar putea fi numit ministru în locul unui important coleg de partid. Ciolacu: "E foarte posibil să-l avem în guvern"

Miercuri, 24 August 2022, ora 13:02
5838 citiri
Mihai Tudose ar putea fi numit ministru în locul unui important coleg de partid. Ciolacu: "E foarte posibil să-l avem în guvern"
Fostul premier Mihai Tudose ar putea reveni în guvern FOTO Facebook / Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose ar putea fi instalat de către PSD la conducerea unui minister extrem de important în actualul context, cu ocazia următoarei remanieri guvernamentale, conform unor surse politice citate de Digi24.

Conform sursei citate, Tudose ar putea ajunge la Apărare, în condițiile în care social-democrații îi reproșează lui Dîncu, important membru PSD, lipsa de comunicare cu liderii partidului, dar și mai multe gafe făcute în timpul mandatului.

Ciolacu: Se impune o remaniere

Cu o zi în urmă, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat într-o emisiune la Antena 3 că, din punctul său de vedere, se impune o remaniere guvernamentală „până la finalul anului”. Liderul PSD n-a vorbit despre miniștrii pe care social-democrații i-ar vrea schimbați, însă a subliniat că Mihai Tudose este o variantă luată în calcul pentru a fi adus în Guvern.

"Depinde cum vrem să avem o abordare în politică de acum încolo. Dacă vrem să avem aceeași abordare pe care am avut-o timp de 30 de ani, care nu ne-a adus tocmai în locuri fericite și cred că nu am avut o eficiență guvernamentală pe care ne-o dorim cu toții, dar cred că abordarea corectă este cea pe care o spun eu: primul-ministru este cel care vine și face propuneri", a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă este necesară o remaniere, liderul PSD a subliniat că „din punctul meu de vedere se impune până la sfârșitul anului să fie o remaniere. (...) Noi avem o monitorizare pentru fiecare ministru, atât PSD cât și PNL. Urmează să discutăm”, a adăugat Ciolacu.

Întrebat dacă este posibil ca eurodeputatul Mihai Tudose să revină în guvern, Ciolacu a confirmat, subliniind că „e foarte posibil să-l avem în guvern pe Tudose, și nu doar pe Tudose și pe alți colegi din PSD”.

#Mihai Tudose, #PSD, #Guvernul Romaniei, #remaniere guvernamentala, #nicolae ciuca , #stiri Mihai Tudose
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Propun sa re-numiti guvernul Romaniei, Guvernul Phoenix.
S
Stan
rank 1
Bețivul asta mai lipsea din guvern!