Consilierul onorific al premierului Tudose s-a retras din functie, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa demisioneze

Luni, 13 Noiembrie 2017, ora 20:50
8640 citiri
Consilierul onorific al premierului Tudose s-a retras din functie, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa demisioneze
Foto: Facebook/Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, care a transmis, luni, ca Liviu Dragnea ar trebui sa demisioneze in urma noului dosar, a renuntat la functie.

"Am decis sa imi inaintez demisia din functia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord.

Motivul este ca nu vreau sa acaparez atentia publica si sa deviez, chiar si pentru cateva ore, programul administratiei. Mai importante si urgente sunt codul fiscal si dezbaterea relativa la Legile Justitiei. Plus conditiile economice setate in laboratoarele financiar-bancare, conditii care se anunta a fi aspre in 2018", a transmis Piperea pe Facebook.

Acesta a punctat ca nu i-a cerut nimeni demisia, ci asa a considerat ca trebuie sa procedeze.

"Precizez ca nu premierul si nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Initiativa mi-a apartinut. Cine si-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a inselat.

Raman acelasi", a incheiat avocatul

Amintim ca Liviu Dragnea este incepand de luni urmarit penal in dosarul Tel Drum. Acesta este acuzat de procurorii anticoruptie de savarsirea mai multor infractiuni: doua de abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si doua de folosire de documente sau declaratii false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

In urma anuntului, avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, a transmis ca avem cu totii "si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a dlui Dragnea" si s-a intrebat de ce liderul PSD nu demisioneaza pentru a-si dovedi apoi nevinovatia.

A.G.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat vineri, 1 martie, campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile europarlamentare de pe 9 iunie, atât la nivel...
UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, afirmă vineri că Guvernul subordonează administraţia publică locală intereselor politice dacă adoptă ordonanţa privind comasarea europarlamentarelor...
#Gheorghe Piperea demisionat, #Gheorghe Piperea demisie Dragnea , #premier