Grindeanu si Tudose n-au intrat in istoria Guvernului Romaniei - UPDATE

Vineri, 02 Februarie 2018, ora 09:13
11443 citiri
Grindeanu si Tudose n-au intrat in istoria Guvernului Romaniei - UPDATE
Foto: Arhiva Hepta

In mod inexplicabil, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose nu figureaza pe site-ul oficial al Guvernului Romaniei in galeria premierilor care au intrat in istorie, desi pe lista apare chiar si Eugen Bejinariu, care a detinut functia doar 7 zile (21-28 decembrie 2004).

Cine a deschis joi site-ul Guvernului Romaniei dornic sa citeasca mai multe despre ministrii din Cabinetul Dancila s-a izbit mai intai de o grava greseala de gramatica, fiind informat ca poate afla "Componenta cabinetului de ministrii (sic!) ai Guvernului Romaniei".

Foto: site Guvern

Mai jos, in partea dreapta, suntem indemnati sa deschidem Galeria fostilor prim-ministri ai Romaniei, de unde marele Mihail Kogalniceanu priveste inspre urmasii sai: Viorica Dancila, Paul Stanescu, Carmen Dan si Gratiela Gavrilescu.

Foto: site Guvern

Deschizand pagina special dedicata fostilor premieri, dam cu ochii de... Dacian Ciolos, care si-a incheiat mandatul in ianuarie 2017 si despre care putem spune multe, dar nu si ca ar fi iubit de actuala Putere, care s-a instalat la Guvern imediat dupa plecarea lui.

Foto: site Guvern

Desi a trecut un an de cand guvernarea tehnocrata s-a incheiat si la Palatul Victoria s-a instalat alianta PSD-ALDE, nimeni nu s-a ostenit sa ii bage in istorie pe Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, primii social-democrati care au preluat "presedintia semestriala" a Guvernului Romaniei, inventata de Liviu Dragnea in 2017.

Liderul informal al Guvernului a sustinut ca i-a iertat pe cei doi premieri pe care i-a inlaturat dupa doar sase luni de guvernare, dar se pare ca nu de tot.

UPDATE: Joi seara erorile erau remediate. Greseala de gramatica fusese corectata, iar Sorin Grindeanu si Mihai Tudose apareau in galeria premierilor romani care au intrat in istorie.

#galerie prim ministri Romania , #premier