Liderii PSD se contrazic pe tema remanierii Guvernului. Ce spune premierul Tudose

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 15:55
4491 citiri
Liderii PSD se contrazic pe tema remanierii Guvernului. Ce spune premierul Tudose
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Liderii PSD se contrazic pe tema unei posibile noi remanieri a Guvernului. In timp ce unii sustin ca ar fi o "gluma proasta", altii spun ca pana in februarie vom vedea chipuri noi la Palatul Victoria.

Speculatii privind schimbarea unor ministri au aparut mai intai in mass-media. Astfel, Antena3 sustine ca premierul Mihai Tudose ar vrea sa faca o evaluare proprie a ministrilor, dupa ce in urma cu mai multe saptamani presedintele Liviu Dragnea vorbea de o evaluare la nivelul secretarilor de stat. Pe lista neagra s-ar afla ministrul Educatiei, Liviu Pop, dar si ministrul Sanatatii, Florina Bodog, scrie Stiri pe Surse.

Intrebata de jurnalisti, luni, la Parlament, despre o noua remaniere, Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a raspuns: "Iar incepem cu glumele astea proaste? La fiecare inceput de luna, discutam despre chestiunea asta".

In schimb, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat intr-o conferinta de presa tinuta la Giurgiu ca o schimbare s-ar putea produce curand la Ministerul Sanatatii.

"Cred ca pana in februarie o sa o vedeti pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sanatatii. Pentru anul viitor, pe primul loc sa stiti ca va fi pentru noi Sanatatea", a sustinut Niculae Badalau, referindu-se la deputatul PSD care a fost, printre altele, manager la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, informeaza Digi24.

Luni, Niculae Badalau a dat inapoi, sustinand ca declaratiile sale au fost interpretate gresit de jurnalisti.

"La conferinta la Giurgiu a fost o intrebare. Dna deputat doctor (Elena Dinu - n.red.) era langa mine si un jurnalist a intrebat daca doamna doctor ar fi buna de ministrul Sanatatii. Si eu am spus ca ar fi buna, normal", a sustinut Badalau, citat de Mediafax.

Luni dupa amiaza, premierul Mihai Tudose a dezmintit categoric orice zvon privind remanierea Cabinetului sau. "Am spus-o mai devreme ca nu. Nu!", a raspuns premierul Tudose, iritat de insistentele jurnalistilor.

Conform Realitatea TV, premierul Mihai Tudose va avea in aceasta seara o intalnire de urgenta cu senatorii PSD, urmand ca ulterior sa stea de vorba si cu deputatii partidului.

Guvernul Tudose a fost remaniat la inceputul lunii octombrie, dupa ce au demisionat Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc, primele doua renuntand la functii in contextul acuzatiilor aduse de procurorii anticoruptie.

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost in ultimele luni protagonistul mai multor scandaluri, fiind acuzat, printre altele, de plagiat si de organizarea defectuoasa a examenului de rezidentiat din acest an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#remaniere guvern Tudose , #premier