Ponta vine cu vesti proaspete despre starea de sanatate a ex-premierului Tudose

Miercuri, 27 Martie 2019, ora 12:38
7504 citiri
Ponta vine cu vesti proaspete despre starea de sanatate a ex-premierului Tudose
Foto: Arhiva Facebook/ Mihai Tudose

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca fostul prim-ministru Mihai Tudose, care a suferit marti un infarct miocardic, se simte bine, exprimandu-si totodata increderea ca in curand acesta se va implica in campania electorala pentru alegerile europarlamentare.

"Din fericire, Mihai se simte foarte bine si sunt convins ca va fi foarte repede alaturi de noi, in campanie, in bataliile pe care le avem", a spus Ponta, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Presedintele Pro Romania a precizat ca a discutat personal cu Mihai Tudose, dupa interventia medicala suferita.

"Am vorbit chiar cu el, nu am vorbit cu medici. Nu sta nimeni la capataiul lui - stiti ca unii mint atat de mult incat la un moment dat minciunile lor devin subiect de folclor, cu capataiul... E bine, e in spital si foarte curand va fi alaturi de noi", a adaugat el.

De asemenea, liderul Pro Romania a anuntat ca Mihai Tudose va ocupa locul trei pe lista candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

"O spun cu toata increderea: Mihai isi va reveni foarte repede si va fi alaturi de noi in aceasta batalie. Cu experienta pe care a acumulat-o, a fost timp de 15 ani unul dintre reprezentantii Romaniei in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei - aceasta latura europeana a carierei lui Mihai Tudose mai putin cunoscuta - nu se duce sa vorbeasca despre Europa, fara sa stie despre ce e vorba", a spus Ponta.

Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic extins, fiindu-i montate doua stenturi. Marti, intr-o postare pe Facebook, Mihai Tudose afirma ca a suferit "un mic incident" pe fondul oboselii acumulate, dar l-a trecut cu bine si in doua zile revine "la treaba".

#stare sanatate Mihai Tudose, #Mihai Tudose infarct, #Mihai Tudose europarlamentare , #premier
Comentarii