SRI reactioneaza dupa acuzatiile ca Mihai Tudose ar avea "comanda dubla"

Luni, 26 Iunie 2017, ora 21:33
7392 citiri
SRI reactioneaza dupa acuzatiile ca Mihai Tudose ar avea "comanda dubla"
Foto: Facebook/SRI - Serviciul Roman de Informatii

Serviciul Roman de Informatii a reactionat, luni seara, dupa ce in spatiul public a fost vehiculata ideea ca Mihai Tudose ar fi ofiter acoperit.

"Respingem categoric orice incercare de a implica SRI in dispute politice, in numirea premierului Romaniei sau alte actiuni care nu tin de misiunile asumate potrivit cadrului legal. Consideram aceste afirmatii din spatiul public denigratoare si menite sa afecteze imaginea institutiilor fundamentale dintr-un regim democratic.

SRI isi reafirma determinarea de a ramane echidistant, neimplicat politic si concentrat pe indeplinirea misiunilor sale cu respectarea stricta a legii", a transmis SRI intr-un comunicat de presa.

Luni seara, Klaus Iohannis l-a desemnat Mihai Tudose ca viitor premier. Mihai Tudose a fost propunerea PSD pentru functia de premier, dupa ce Sorin Grindeanu a fost indepartat prin motiune de cenzura.

In timpul zilei de luni, a fost vehiculata ideea ca Tudose ar fi ofiter acoperit. Intrebat despre acest lucru, Liviu Dragnea a spus ca nu are dovezi in acest sens.

"Am vazut si despre mine ca am fost racolat de generalul Coldea in tinereta mea, ca e consilierul meu. Eu n-am avut nici un semnal ca Mihai Tudose are dubla comanda. Nu am vazut niciodata o ezitare din partea lui cand au fost decizii importante pentru partid. As fi vazut, as fi simtit daca exista o alta comanda in afara celei politice. Convingerea mea e ca nu are dubla comanda", a spus Dragnea.

Iata cine este Mihai Tudose: Acuzatii de plagiat, biografie si avere

A.G.

#SRI Mihai Tudose premier, #Mihai Tudose desemnat premier , #premier