Mihai Tudose este chemat inapoi in PSD

Sambata, 14 Decembrie 2019, ora 18:45
4630 citiri
Mihai Tudose este chemat inapoi in PSD
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Conducerea organizatia PSD Braila a decis, sambata, sa adreseze o invitatie lui Mihai Tudose sa se reintoarca in randul social-democratilor.

Hotararea filialei este motivata de necesitatea "coagularii tuturor fortelor politice" in vederea castigarii alegerilor locale si parlamentare de anul viitor.

"Biroul organizatiei judetene PSD Braila, intrunit in ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situatia creata pe scena politica braileana, in mod deosebit anuntul privind demisia in bloc a membrilor Pro Romania Braila.

In cadrul discutiilor s-a evidentiat necesitatea coagularii eforturilor tuturor fortelor politice de stanga in vederea castigarii alegerile locale si parlamentare din anul 2020.

In acest context, Biroul organizatiei judetene PSD a hotarat sa adreseze invitatia catre cei care au activat in cadrul Pro Romania, membri si simpatizanti, catre toti brailenii care impartasesc valorile social-democrate, de a adera la organizatia PSD, pentru ca impreuna sa indeplinim proiectele sociale, economice si politice ale judetului Braila", potrivit documentului semnat de Ion Rotaru, presedintele PSD Braila.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania pe 2 decembrie. Tudose nu a facut nicio precizare cu privire la mandatul sau de europarlamentar, desi conducerea din Pro Romania i-a cerut sa renunte la aceasta functie.

La finalul lunii ianuarie, fostul premier demisionase din PSD.

De asemenea, membri ai organizatiei Pro Romania Braila au demisionat in bloc, duminica trecuta, din partid, potrivit unui anunt facut pe Facebook de Emilia Meirosu, care a fost printre deputatii care au votat la investirea noului guvern.

Mihai Tudose nu exclude o reintoarcere in PSD

Citește și:
Ministrul Muncii, despre creșterea vârstei de pensionare: ”Nu trebuie să punem carul înaintea boilor”
Ministrul Muncii, despre creșterea vârstei de pensionare: ”Nu trebuie să punem carul înaintea boilor”
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni, 20 martie, că nu susține sub nicio formă majorarea vârstei de pensionare peste 65 de ani. Ministrul a subliniat că autorităţile din...
Firea vrea să ofere tichete cadou de Ziua Bărbatului: ”Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor”
Firea vrea să ofere tichete cadou de Ziua Bărbatului: ”Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor”
Gabriela Firea, ministra Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a anunțat luni, 20 martie, că a inițiat un proiect prin care propune introducerea acordării tichetelor cadou cu ocazia...
#Mihai Tudose chemat PSD , #PSD
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Coagulati pzdistilor, coagulati cat vreti! Oricum tot coaja se